Ce afacere pornesc Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Cei doi sigur vor da lovitura!

Ce afacere pornesc Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Cei doi sigur vor da lovitura!
Cleopatra Stratan și Edward Sanda se lansează în afaceri

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt frumoși, faimoși, tineri și îndrăgostiți! Cei doi nu vor să se oprească doar la faima pe care au câștigat-o din muzică. Aceștia vor să se implice și în lumea afacerilor, așa că o să vină cu propuneri inedite pentru fani în cel mai scurt timp!

Ce planuri de viitor au Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor să se concentreze pe muzică, așa că nici nu se gândesc momentan la facultate! Aceștia consideră că oricând își doresc pot să își schimbe decizia. De asemenea, cei doi cântăreți au mărturisit că părinții i-au sprijinit atunci când au aflat despre planurile lor.

„Cleopatra Stratan: Suntem bine, muncim bine.

Edward Sanda: Ne ocupăm de cariere. Dacă ne înscriam la facultate, nu mai aveam timp să cântăm și să compunem. De ce să alergăm după doi iepuri?

Cleopatra Stratan: În cazul meu nu a fost problema cu părinții. Avem cei mai înțelegători părinți. Mi-au zis că dacă am o direcție în care știu clar unde mă îndrept, de ce să îmi schimb traiectoria?

Cleopatra Stratan: Chiar dacă peste un timp o să iau decizia să fac o facultate, nu exclud acest lucru, o să fac ceva care are legătură cu muzica. Niciodată nu e târziu.

Edward Sanda: S-au schimbat mentalitățile, e spre bine. Am muncit, ne-am mai plimbat.

Cleopatra Stratan: Când simțim că muncim prea mult, mai mergem câteva zile pe la munte.”, au zis cei doi în emisiunea ‘La Măruță’.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se lansează în afaceri

Cei doi vor să dea lovitura în România! Artiștii se pregătesc să pornească o afacere. Aceștia își doresc să ajungă pe culmile succesului, așa că o să lanseze prima colecție de haine pe care au conceput-o împreună. Fanii lor o să se bucure enorm!

„Edward Sanda: Este prima noastră afacere, o să ia naștere după sărbători, anul viitor.

Cleopatra Stratan: O să facem colecția noastră de haine, lucrăm deja la ea. Vrem să pregătim publicul pentru ce vrem să facem. Sperăm să se regăsească mulți tineri și nu numai.

Edward Sanda: Avem mai multe colecții, dar vrem să o lansăm pe prima.”, au zis aceștia.

Cum se înțeleg Cleopatra Stratan și Edward Sanda după ce s-au căsătorit

Cleopatra Stratan a spus adevărul despre mariajul pe care îl are cu Edward Sanda. Tânăra artistă i-a mărturisit lui Cătălin Măruță că nu se ceartă niciodată cu partenerul său. Ba chiar, aceasta crede că orice neînțelegere poate să fie rezolvată printr-o discuție.

„Nu ne supărăm din mărunțișuri sau din tâmpenii. Nici măcar. Nu ajungem la ălea, dar nici de la ăstea micuțe nu ne luăm. Suntem bine, ne consultăm, vorbim la calm și luăm decizii împreună.”, a povestit Cleopatra Stratan.