La ce a renunțat Cleopatra Stratan de dragul muzicii. Părinții ei nu par deloc deranjați

La ce a renunțat Cleopatra Stratan de dragul muzicii. Părinții ei nu par deloc deranjați
Iubitul ei este in aceeasi situatie

Cleopatra Stratan a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că se va căsători. Vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda, când a împlinit 18 ani. La scurt timp, cei doi au devenit soț și soție, mutându-se împreună. Acum, Cleopatra Stratan a luat o nouă decizie controversată, de care mulți părinți ar rămâne dezamăgiți. Mai mult, soțul ei este și el pe aceeași lungime de undă.

Cleopatra Stratan, decizie controversată

Fiica lui Pavel Stratan pare că se concentrează mai mult pe viața de familie, decât pe lucrurile normale pentru vârsta ei, adică studiile. Cântăreața a cunoscut celebritatea pe când avea doar câțiva anișori, iar cariera a fost și este o parte foarte importantă din viața ei.

Artista nu vrea să facă o facultate, pentru că o consideră pierdere de timp. În plus, ea spune că poate să își continue cariera și fără studii superioare, așa că a ales să nu își încarce timpul cu astfel de detalii.

”Nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare.

Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor o pot face oricând”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

Soțul ei este de aceeași părere

Și soțul ei este de aceeași părere. Edward Sanda nu are studii superioare și nici nu își dorește să facă vreo facultate. Cei doi și-au organizat viața în jurul carierei de cântăreți, dar au intrat și în lumea antreprenoriatului.

Cleopatra și Edward vor să își deschidă împreună o afacere, așa că facultatea ar reprezenta doar un obstacol în calea planurilor lor de viitor.

”Nu sunt nici eu și nici Cleo la o facultate și nu mi-e rușine. Dacă am face asta nu ne-am mai axa pe muzică.

Probabil în viitor o să ne facem și studii superioare. Dacă o să aleg să fac o facultate o să aleg ceva care ar merge mână în mână cu muzica.

Nu mă văd să mă las de muzică, este pasiunea mea, viața mea, nu pot. Vrem să ne deschidem și o afacere. (…)

Nu spun mai mult, o să vedeți la momentul respectiv”, a precizat artistul la Antena Stars.

Cleopatra și Edward s-au căsătorit și locuiesc împreună

Cei doi s-au mutat împreună după ce au făcut nunta și formează acum o familie în adevăratul sens al cuvântului.

”Ne-am mutat, nu mai e stres că suntem la distanță, am scăpat de distanță, ne-am relaxat din punctul ăsta de vedere.

Mă bucur foarte mult că am venit în locul în care muncesc. Bucureștiul este locul în care lucrez la carieră, aici am studioul, suntem aici împreună.

Bucureștiul este nucleul carierei mele. Fiind aici îmi e mult mai ușor să monitorizez lucrurile”, a spus artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI