Ce plăceri are Rică Răducanu la vârsta lui. Soția l-a dat de gol: „Există pofte“ (exclusiv)

Ce plăceri are Rică Răducanu la vârsta lui. Soția l-a dat de gol: „Există pofte“ (exclusiv)

Chiar dacă are respectabila vârstă de 75 de ani, Rică Răducanu păstrează încă o mică plăcere vinovată: dulciurile. Soția fostului fotbalist ne-a dezvăluit că „eclerele de ciocolată și cremșnitul sunt cuceririle sale de moment“. Însuși bărbatul recunoaște că a rămas, la unele capitole, un copil: „Există pofte!“. Mai multe detalii, în continuare.

Ce plăceri are Rică Răducanu la vârsta lui

Soția lui Rică Răducanu dă din casă. Femeia ne-a povestit despre micile plăceri ale bărbatului, spunând că fostul fotbalist adoră dulciurile.

Portarul naționalei de fotbal a României de la turneul final din Mexic 1970, dar și al echipei sale de suflet, Rapid, recunoaște, la rândul său, că este un împătimit al bunătățurilor cu zahăr, în ciuda faptului că medicul și chiar propriile artere protestează din când în când la adresa preferințelor sale culinare.

„Ce să fac tată dacă mai există și pofte pe lumea asta! Îmi spun că în toată nebunia din jur, cu pandemie, cu prețuri sărite de pe fix, cu tot felul de păreri, de la unul sau de la altul, că nici nu mai știi ce să crezi, eu prefer uneori prăjiturile. Și nu regret niciodată alegerea mea!“, declară haios fostul sortiv de performanță.

Citește și: Rică Răducanu riscă să moară. Prima reacție a fostului fotbalist, e dramatic ce se întâmplă

Soția l-a dat de gol: „Eclerele și cremșnitul…“

Ștefania, soția lui Rică Răducanu, ne-a spus că „eclerele de ciocolată și cremșnitul sunt cuceririle sale de moment“. Trecând de la dulce la acru, dacă putem spune așa, cei doi soți ne-au mai spus și că au stat puțin cu sufletul la gură în așteptarea facturilor la gaz și curent.

Cu acest prilej, bărbatul a recunoscut că nu el este „creierul contabil“ al familiei.

„Vă mărturisesc că nu vă pot spune cu exactitate valoarea noilor facturi. Din două motive. În primul rând, fiindcă soția mea, Ani, e cea care le sortează și le contabilizează.

Ea, săraca face calculele, vede cât avem de plată și apoi mă anunță și-mi dă și banii, căci eu doar le plătesc. Știu sigur doar că nu am sărit calul la ultimele facturi, iar pentru asta am decis că putem sărbători cu niște prăjituri“, a spus Rică Răducanu.

Vine cu prăjituri acasă

Soții Răducanu trăiesc de ani buni la curte, în zona Regie a Capitalei, iar încălzirea casei o fac, în primul rând, cu ajutorul gazelor naturale.

„Ne-a ferit bunul Dumnezeu de cine știe ce facturi! Avem momentan valori normale, ca să spun așa. Bine, nici noi nu am sărit calul, chiar dacă ne încălzim toată casa cu ajutorul centralei.

Facem ceea ce fac toți, după mine. Potrivim cu atenție termostatul centralei, urmărim o anume temperatură și ea își face singură treaba. Cât despre soțul meu, vă pot asigura că ultimele lui cuceriri se numesc eclerul cu ciocolată și cremșnit.

Când mi-e lumea mai dragă, vine și el acasă cu ceva prăjituri. Frumos împachetate. Nu are nevoie de un anume motiv. Și face asta chiar dacă nu se omoară cu mâncarea în general, căci nu mai e gurmandul de altădată“