Ce pățește Andreea Raicu când se trezește dimineața. Vedeta a fost cât se poate de sinceră

Ce pățește Andreea Raicu când se trezește dimineața. Vedeta a fost cât se poate de sinceră
Ce pățește Andreea Raicu în fiecare dimineață?

Andreea Raicu este din ce în ce mai transparentă cu fanii ei. Fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit ce pățește în fiecare dimineață când se trezește. Cei care o urmăresc au fost încântați de spusele vedetei.

Ce pățește Andreea Raicu în fiecare dimineață?

Andreea Raicu a părăsit camerele de luat vederi și rolul de prezentatoare de televiziune pe care l-a ocupat ani buni. Aceasta a simțit că trebuie să se caute pe ea, iar în această călătorie să sară și în ajutorul altora care au aceleași semne de întrebare.

De-a lungul anilor a învățat să se accepte, să se bucure de micile detalii unice pe care le are și să fie ea pur și simplu, fără să se mai ghideze după regulile impuse de societate. A fost un drum lung, dar care a meritat fiecare clipă și fiecare lacrimă vărsată.

Conștientizarea și vindecarea traumelor din trecut a făcut-o să realizeze că este un om frumos și că abia acum la 43 de ani se simte totalmente bucuroasă de fiecare părticică din corpul său. Fosta prezentatoare de televiziune nu are nicio reținere când vine vorba despre a se lăsa fotografiată fără pic de machiaj sau filtru.

Chiar într-o dimineață Andreea a decis să facă o postare despre percepția greșită a oamenilor potrivit cărora dimineața sau în alt moment al zilei ar trebui să arătăm ca scoși din cutie, așa cum se prezintă multe dive din mediul online.

Realitatea este alta: ”Așa arăt eu când mă trezesc dimineața. O altă minciună ca multe pe care le vezi pe Instagram și care te frustrează pentru că simți că nu ești la fel de frumoasă, perfectă, radiantă ca femeile pe care le urmărești.”

  • Vezi pozele în Galeria FOTO

„Presiunea de a arăta mereu bine, e peste tot”

În timpul acesta, speră să le dea un exemplu bun tinerelor care sunt dominate de lumea din online. Mai mult decât atât, vedeta încurajează femeile în special să se iubească pe sine și să îmbrățișeze modul lor de a fi.

„Nu cred că se trezește nimeni ca în reviste sau pe Instagram. Eu mă trezesc uneori cu ochii umflați de la oboseală sau mai știu eu ce altceva și am învățat să fiu ok cu asta. Nu am fost mereu. Presiunea de a arăta mereu bine, e peste tot și e ca un bolovan de 100 kg pe care îl cari după tine în fiecare moment. Cum e?

Epuizant, nu? Acceptă că nu există acea perfecțiune pe care o cauți după ce te uiți pe Instagram. Frumusețea ta vine din bucurie, libertate, din acceptarea a cine ești, iar tu ești perfectă așa cum ești: într-o zi cu pielea frumoasă, în alta cu ochii umflați. E ok să nu fii ok. Repetă acest lucru până când simți că l-ai asimilat”
Andreea Raicu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI