Adevărul despre Andreea Raicu și fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Ce se întâmplă între ei, de fapt EXCLUSIV

Adevărul despre Andreea Raicu și fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Ce se întâmplă între ei, de fapt EXCLUSIV
devărul despre Andreea Raicu și fostul iubit al Mădălinei Ghenea.

Celebrul om de afaceri Matei Stratan, a cărui familie ar deține o avere de 300 de milioane de euro, și senzuala actriță Mădălina Ghenea s-au iubit cu patimă. Chiar dacă povestea lor de dragoste s-a încheiat, au rămas în relații amiabile, de dragul superbei lor fetițe, Charlotte (4 ani). Matei Stratan ne-a vorbit, în interviul pentru Playtech.ro, despre actuala relație cu Mădălina, dar și despre zvonul că Andreea Raicu ar fi noua lui parteneră de viață.

Mădălina Ghenea: ”Aș prefera să îmbătrânesc singură!”

Matei Stratan și Mădălina Ghenea s-au îndrăgostit în 2016, an în care celebra actriță de talie mondială a anunțat că este însărcinată. Povestea lor de dragoste s-a stins însă, brusc, după doi ani:

“Nu doar că m-ai înșelat, ci ne-ai înșelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai distrus viitorul”, îi reproșa Mădălina.

Dezamăgită în dragoste, superba actriță a menționat:

“Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură, decât în compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare”.

Matei Stratan: ”Între mine și Mădălina nu mai există cale de împăcare”

În urma separării de Matei, Mădălina Ghenea a decis se mute, cu fiica ei, în Italia, pentru a-și putea relua cariera artistică. Matei Stratan ne-a mărturisit, pentru Playtech.ro, că relația dintre el și Mădălina Ghenea este una matură, de dragul fetiței:

“Totul este bine între noi. În luna mai mi-am văzut ultima dată fetița. Este un lucru firesc să te poți înțelege de dragul copilului, pe care îl ai împreună. Între mine și Mădălina nu mai există cale de împăcare”.

 ”Nu sunt împreună cu Andreea Raicu”

Matei Stratan a fost surprins, în urmă cu câteva luni, în compania Andreei Raicu, fostă vedetă Prima TV. Bărbatul neagă însă că între ei ar fi mai mult decât o sinceră prietenie:

“Nu sunt împreună cu Andreea Raicu, suntem amici, ea lucrează pe strada unde stau eu”, ni s-a mai confesat el, pentru Playtech.ro.

Ce spune Andreea Raicu, despre aceste întâlniri?

“Viaţa mea este foarte liniştită, pentru că nu mai citesc ziarele. La un moment dat o să mă mărit. Înainte nu ieşeam pentru că îmi era frică să nu se scrie, acum nici nu mă mai interesează. Recunosc, am iubit”, a declarat ea, conform Viva.ro.

Mădălina Ghenea, vedetă de talie internațională

Mădălina Ghenea a cunoscut celebritatea odată cu lansarea videoclipului ”Il tempo tra di noi”, al lui Eros Ramazzotti, în care joacă rolul iubitei lui. Mădălina a fost, în 2008, una dintre protagonistele celebrului calendar Peroni. În 2010, debutează în televiziune și acceptă să participe la concursul ”Ballando con le stelle”, devenind partenera lui Simone Di Pasquale. Din 2011, este imaginea companiei de telefonie mobilă Tre-Italia, pentru care filmează un spot publicitar, alături de actorul Raoul Bova, apoi devine imaginea producătorului de haine pentru dans DEHA. Debutul său ca actriță l-a avut în 2011, în filmul italian ”I soliti idioti”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI