Ce o speria pe Diana la Prințul Charles, de fapt. Motivul o făcea să se teamă pentru William și Harry

Ce o speria pe Diana la Prințul Charles, de fapt. Motivul o făcea să se teamă pentru William și Harry
Ce temeri avea Prințesa Diana cu privire la Prințul Charles

Căsnicia dintre Prințul Charles și Prințesa Diana a fost discutată timp de foarte mulți ani. Chiar dacă aceștia au pozat în familia perfectă și au avut doi băieți împreună, divorțul nu a putut să fie evitat. Iată că mai multe detalii șocante au ieșit la iveală cu privire la ce o speria pe regretata Prințesă la soțul ei.

Detalii șocante! De ce era Diana speriată de atitudinea lui Charles

Prințesa Diana se temea pentru atitudinea pe care o avea Prințul Charles față de copiii lor, Prințul William și Prințul Harry. Aceasta a început să fie îngrijorată după ce a observat că soțul ei avusese parte de o copilărie extrem de rigidă în sânul Familiei Regale. Pentru a înclina balanța, Prințesa de Wales a început să încalce tradiția regală și să aibă un rol mult mai activ în viața băieților săi.

Relația dintre Charles și băieții săi, precum și îngrijorările Dianei, au fost analizate de expertul regal Deborah Thomas. Ținând cont că în biografia lui Jonathan Dimbleby, ce a fost autorizată de fiul Reginei Elisabeta, părinții Prințului de Wales au fost descriși ca fiind extrem de reci, iar Monarhul face foarte rar gesturi de afecțiune în public, se pare că aceste griji erau fondate.

„Ea i-a văzut cu Charles, el nu își dorea să vorbească despre relații și dragoste, iar Familia Regală era foarte rigidă, așa că nu și-a dorit același lucru pentru propria familie.”, a declarat Deborah Thomas pentru 9Honey.

Prințesa Diana a încălcat tradițiile regale pentru Prințul William și Prințul Harry

Nici Prințesa Diana nu s-a bucurat de o copilărie foarte fericită, așa că și-a dorit ca Prințul William și Prințul Harry să aibă parte de cu totul altceva. Părinții regretatei Prințese au divorțat pe când avea doar 7 ani după ce mama ei s-a îndrăgostit de un alt bărbat. De aici a urmat o bătălie pentru custodia celor 4 copii, ce a lăsat-o cu foarte multe traume.

„Ea a zis că a avut o copilărie foarte nefericită și că a văzut cum mariajul părinților săi s-a dezintegrat. Ea a privit-o pe mama ei părăsindu-și casa, iar după ce tatăl ei a primit custodia, aceasta a fost separată de mamă. Ea nu s-a înțeles cu mama vitregă și nu a vrut același lucru pentru copiii săi.”, a mai spus expertul.

Prințesa Diana și Prințul Charles s-au căsătorit în 1981, iar Prințul William s-a născut în 1982, urmat de Prințul Harry în 1984. Pentru ca aceștia să aibă parte de tot ce era mai bun, mama lor s-a asigurat că va încălca tradițiile și va avea un rol activ în viața lor față de alți oameni din Familia Regală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI