Verișoara cu care Prințul Charles trebuia să se însoare, de fapt. Prințesa Diana i-a cam luat locul VIDEO

Verișoara cu care Prințul Charles trebuia să se însoare, de fapt. Prințesa Diana i-a cam luat locul VIDEO
Verisoara cu care Printul Charles trebuia sa se insoare

Noi detalii ies la iveală despre viața prințului Charles al Marii Britanii. Cu cine trebuia să se căsătorească, de fapt, fostul partener de viață al prințesei Diana. Presa internațională a aflat cine este frumoasa principesă care ar fi putut fi nora reginei Elisabeta.Prințesa Diana i-a cam luat locul.

Verișoara cu care Prințul Charles trebuia să se însoare, de fapt

Prințul Charles a fost un adevărat cuceritor în tinerețea sa. Presa internațională a aruncat bomba care spune că Lady Di i-a luat locul unei prințese rusoaice, atunci când s-a căsătorit cu prințul Charles.

Potrivit documentarului regal „The Queen and Her Cousins”, difuzat pe postul britanic ITV, se pare că fiul reginei Elisabeta ar fi fost promis unei principese din Rusia. Este vorba despre prinţesa Olga Romanoff, o strănepoată de-a Ţarului Nicolae al II-lea al Rusiei. Potrivit istoricilor, bunica ei marea ducesă Xenia Alexandrovna şi sora ţarului au reuşit să se salveze din calea masacrului bolşevic, fugind din Rusia cu o barcă trimisă de regele George al V-lea.

Tatăl prințesei Olga Romanoff a fost nepotul ultimului ţar, prinţul Andrei de Rusia, iar mama ei a fost o englezoaică pe nume Nadine Sylvia Ada McDougall. Cea care a făcut dezvăluirea impresionantă a fost chiar prințesa Olga Romanoff, care a spus că familia regala britanică o luaseră în considerare pentru a deveni viitoarea soție a prințului Charles.

„Aveam un titlu, eram străină, aveam origine bună. Şi probbabil şi pentru că aveam 17 ani, iar virginitatea era o calitate. Eram atât de virgină!”, a declarat prințesa Olga Romanoff.

Din nefericire pentru ea, în vizorul coroanei britanice a apărut lady Diana Spencer. Verioșoara prințului Charles s-a căsătorit cu un membru al nobilimii irlandeze, pe numele lui Thomas Mathew, de care a divorţat în anul 1989. Au patru copii împreună.

Cine este presupusul fiu al prințului Charles și al Camillei Parker

În ultima vreme au apărut zvonuri potrivit cărora prințul Charles ar fi avut un fiu cu a lui Camilla Parker. Bărbatul se numește Simon Dorante-Day are 55 de ani. Acesta a făcut un colaj pentru a arăta cât de mult seamănă cu prințul William, reiterând ideea că ar fi frați vitregi.

„Există și o reacție mare, oamenii vorbesc despre asemănarea – maxilarul, nasul, urechile. Oamenii continuă să spună cât de mult arăt ca William – dar tot glumesc că arată ca mine! M-am născut primul.

Am multe cercetări care îmi susțin afirmațiile, multe dovezi. Și vreau ca oamenii să-și amintească că cazul meu a petrecut mult timp în instanțe, încercând să găsească o rezoluție, iar bătăliile mele juridice continuă în continuare.

Suporterii și vizitatorii paginilor mele de Facebook îmi trimit întotdeauna comparații. Dar este important ca oamenii să știe că credința mea că Charles și Camilla sunt părinții mei nu se bazează pe fotografii”, a declarat Simon Dorante-Day, conform 7news.com.au

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI