Rochia de mireasă a Prințesei Diana a fost expusă la Palatul Kensington. Până când poate fi admirată

Rochia de mireasă a Prințesei Diana a fost expusă la Palatul Kensington. Până când poate fi admirată
Rochia de mireasă a Prințesei Diana a fost expusă. Până când o vor putea admira turiștii

Rochia pe care Prințesa Diana a purtat-o în ziua nunții sale, ce a avut loc în urmă cu 40 de ani, a fost expusă la fosta ei casă de la Palatul Kensington. Cei ce au împrumutat piesa sunt chiar Prințul Harry și Prințul William pentru a onora expoziția lansată cu doar o lună în memoria mamei lor, ce ar fi împlinit 60 de ani anul acesta.

Rochia de mireasă a prințesei Diana poate să fie admirată de turiști! Cine a luat această decizie

Rochia superbă a fost creată de David și Elizabeth Emanuel pentru nunta regretatei Prințese de Wales cu Prințul Charles din iunie 1981. Multe persoane vor putea admira piesa ce are o trenă de 7,6 metri și își vor putea aminti de momentul în care aceasta a fost văzută pe culoarul Catedralei Sf. Paul.

Organizațorii expoziției au susținut că această piesă este una dintre cele mai faimoase rochii de mireasă. Design-ul rafinat este în concordanță cu tendințele din moda de la începutul anilor 1980, prezentând mâneci bufante și volane din tafta. De asemenea, nu doar acest obiect vestimentar poate să fie admirat în expoziție. Meghan Markle și Kate Middleton au decis să își ofere propriile rochii de nuntă pentru plăcerea publicului.

Expoziția, ce se concentrează și pe diferiți designeri ce au îmbrăcat-o pe Regina Elisabeta, Prințesa Margareta și Regina Mamă, se va desfășura la Palatul Kensington până pe data de 2 ianuarie. Cei ce vor să observe minunatele piese vestimentare pot să se declare mulțumiți, căci locul în care se află va fi pus la dispoziția turiștilor după ce va fi rezervat un tur al Palatului.

Diana și Charles: o căsnicie plină de probleme

Chiar dacă Prințesa Diana și Prințul Charles au fost admirați la început pentru relația lor, iar nunta regală a făcut mulți fani să suspine, puțini au știut ce se întâmpla cu adevărat în spatele ușilor închise. Cei doi afișau o imagine perfectă a unui cuplu ce părea foarte împlinit, dar între aceștia se întâmpla exact opusul. Mama Prinților Harry și William a declarat în trecut că au existat dăți în care s-a simțit foarte umilită de propriul soț.

După ce căsnicia lor a ajuns la final și a urmat divorțul, Diana s-a iubit cu un om de afaceri origine egipteană, pe nume Dodi Al Fayed, alături de care și-a pierdut viața în accidentul teribil de mașină ce a avut loc la Paris. O lume întreagă a plâns-o pe Lady D. Aceasta era extrem de iubită de oameni, așa că moartea ei a fost una tragică și multe persoane îi duc dorul și acum. Cât despre Charles, el și-a refăcut viața alături de Camilla, femeia alături de care trăiește și acum o poveste de dragoste.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI