14 iun. 2022 | 18:57

Ce o roagă fiul Addei pe mama lui, mai mereu. A fost deschisă: „Nu l-am crescut să îi fie frică”

Monden
Ce o roagă fiul Addei pe mama lui, mai mereu. A fost deschisă: „Nu l-am crescut să îi fie frică”
Ce o roaga fiul Addei pe mama lui, mai mereu. Artista a fost deschisa Nu l-am crescut sa ii fie frica

Adda e una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din România. Celebra cântăreață a vorbit, recent, într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la ego.ro, despre cea mai grea perioadă a vieții sale, lupta cu boala și puterea pe care i-o dă familia. Ce relație are cu fiul ei, Alexandru.

Cât de apropiată este Adda de fiul ei

Adda a demonstrat, întotdeauna, că este o femeie puternică și extrem de capabilă de a depăși orice tip de obstacol s-ar putea pune în calea ei. Solista a mărturisit că are o relație extraordinară cu soțul ei, Cătălin Rizea, și fiul lor, Alexandru.

În ciuda faptului că s-a confruntat cu probleme severe de sănătate, Adda a dezvăluit că se simte mult mai bine și este fericită că se bucură de sprijinul celor mai importanți oameni din viața sa.

„Sunt foarte bine, mă bucur de viață, de concerte, de evenimente. Am filmat videoclip nou, lansez piesă nouă, am lansat album, urmează și în format fizic. Sunt foarte multe proiecte. Am foarte multă energie și sunt pusă pe treabă.

Șeful în casă este copilul, clar. În rest, eu și Cătă suntem la egalitate, tot timpul am fost așa. Este prima oară când îl iau (n.r. – pe Alexandru) la un eveniment de genul acesta. A vrut neapărat să vină și noi, de obicei, îi facem pe plac.

L-am mai luat la un concert foarte mare unde a cântat pe scenă. Vrea să cunoască lumea, să vadă unde merg mami și tati și vrem să îi arătăm și partea aceasta a vieții noastre.”, a declarat Adda, exclusiv pentru ego.ro.

„Pe mine Alex m-a salvat!”

Deși diagnosticul medicilor a fost unul cumplit, Adda nu și-a pierdut speranța și a continuat să lupte pentru sănătatea ei și pentru familia pe care o adoră și îi este mereu alături. Artista susține că băiețelul ei a salvat-o dintr-un loc întunecat.

„Avem o relație foarte sinceră, foarte deschisă, îmi spune orice, nu l-am crescut să îi fie frică. Ne distrăm, râdem. Bine, când este ceva serios, suntem serioși, dar așa ne-a venit natural, să ne creionăm relația.

Pe mine Alex m-a salvat. M-a salvat din toate punctele de vedere. Mi-a dat bucurie și speranță pur și simplu fiind acolo lângă mine. Eu cred că asta vine natural.

Ori este să fiți împreună toată viața, ori nu e. Oricât de tare ai forța, la un moment dat tot se rupe lanțul. Să fii tu, să fii sincer. Și să fiți prieteni, eu sunt prietenă bună cu Cătă și asta ne ajută.”, a completat Adda pentru sursa citată.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Capital.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro