Ce nume de familie vor avea acum Meghan Markle și Prințul Harry. Sunt obligați să returneze o sumă uriașă

Meghan Markle și Prințul Harry nu vor mai putea folosi titlul de Alteţa sa regală

Prințul Harry și ducesa Meghan Markle nu vor mai putea folosi titlul de Alteţa sa regală. Potrivit unui comunicat emis sâmbătă, cei doi ar putea purta unul dintre următoarele nume de familie: Sussex, Mountbatten-Windsor și Wales.

Meghan Markle și Prințul Harry nu vor mai putea folosi titlul de Alteţa sa regală

Pe lângă faptul că nu vor mai putea folosi titulatura de Alteța sa regală, Prințul Harry și ducesa Meghan Markle nu vor mai primi fonduri din surse guvernamentale. Anunțul oficial a fost făcut de Palatul Buckingham. Cei doi  au anunțat și că intenționează să returneze 2,4 milioane de lire sterline, bani pe care i-au primit pentru reședința lor din Windsor.

Meghan Markle și prințul Harry 

În plus, cuplul nu o va mai reprezenta formal pe regina Elisabeth a II-a. Chiar dacă nu va mai putea folosi titulatura de Alteța sa regală, Harry va continua să fie prinţ şi membru al familiei regale a Marii Britanii.

Harry şi Meghan au adoptat numele de familie Mountbatten-Windsor pentru fiul lor, Archie. Numele vine de la cel de familie al prinţul consort Phillip (Mountbatten) şi de la cel luat de bunicul reginei Elizabeth a II-a, regele George al V-lea, după castelul Windsor, în 1917.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI