Cum arată casa în care vor să se mute Prințul Harry și Meghan Markle. Valorează 25 de milioane de dolari

Meghan Markle și Prințul Harry continuă cu planurile lor, iar acum își doresc să se mute alături de băiețelul lor, Archie. Casa pe care au pus ochii cei doi valorează nu mai puțin de 25 de milioane de dolari.

Cum arată casa în care vor să se mute Prințul Harry și Meghan Markle

Meghan Markle și Prințul Harry au în vizor mutarea, iar vila care le-a căzut cu tronc ducilor de Sussex se află în Vancouver, Canada, și dispune de o vedere superbă la Oceanul Pacific.

The Sun a dezvăluit că ducii de Sussex vor să se mute într-un ”palat” de lux, după ce au anunțat că vor să renunțe la îndatoririle regale.

Casa pe care și-o dorește fosta actriță americană are nu mai puțin de șase dormitoare, patru etaje și ferestre panoramice. Deoarece intimitatea este vitală pentru Meghan Markle și prințul Harry, proprietatea dispune de un gard înalt precum o fortăreață și de asemenea, ce doi plănuiesc să-și angajeze o firmă de pază de top.

Casa pe care și-o doresc Meghan Markle și Printul Harry, sursă foto: The Sun

Casa pe care și-o dorec Harry și Meghan se află într-un cartier de lux

„Meghan și-a exprimat interesul față de această casă superbă. Ar fi perfectă pentru ea, Harry și micuțul Archie. Cartierul este cunoscut ca un rai pentru bogătași, iar atmosfera este una plăcută. Sunt sigur că vor fi foarte fericiți aici, iar vecinii lor îi vor întâmpina cu brațele deschise”, a declarat o sursă ca re se ocupă cu imobiliarele în cartierul unde vor să se mute Harry și Meghan.

Menționăm că imobilul de lux este situat în apropiere de plaja Kitsilano, iar cartierul este unul foarte liniștit. Cei care locuiesc acolo prețuiesc respectul și intimitatea. Proprietatea are o vechime de 108 ani și este râvnită de toți multimiliardarii lumii.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI