Adevărul despre relația lui Meghan Markle cu Regina Elisabeta. Anunțul Casei Regale lămurește toate controversele

Adevărul despre relația lui Meghan Markle cu Regina Elisabeta. Anunțul Casei Regale lămurește toate controversele

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a anunțat că prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, își vor pierde titlurile regale, dar și accesul la fondurile publice. Mai mult decât atât, ducii de Sussex, care au decis să se distanțeze de Familia Regală, vor fi nevoiți să returneze banii din taxe, care au fost folosiți pentru amenajarea locuinței lor, Frogmore Cottage.

Adevărul despre relația lui Meghan Markle cu Regina Elisabeta

De asemenea, Meghan Markle și Prințul Harry nu vor mai fi nici membri activi ai Casei Regale. Această decizie a fost luată ca urmare a dezvăluirii Ducilor de Sussex, care au și ales să renunțe la rolurile de ”seniori” ai Familiei Regale. După o serie de discuții intense cu membrii familiei, s-a ajuns la acest acord, care va intra în vigoare încă din primăvara anului în curs.

Meghan Markle și Regina Elisabeta

Prin urmare, Prințul Harry și Meghan Markle nu se vor mai bucura de titlul de Alteța Sa Regală. Cu toate acestea, se vor bucura în continuare de titlul de Duci de Sussex. Cei doi nici nu o vor mai reprezenta pe Regină, nu vor mai fi membri activi ai Casei Regale și nici nu vor mai avea parte de finanțare publică. Mai mult decât atât, Meghan Markle și Harry vor returna și cele 2,4 milioane de lire sterline investite în amenajarea Frogmore Cottage, reședința din Marea Britanie a cuplului. De reamintit este și faptul că, încă de când și-a oficializat relația cu Harry, s-a scris despre Regină că nu Meghan ar fi în gratiile ei, ci Kate Middleton, iar motivul ar fi încălcarea repetată a protocolului regal.

În construirea unei vieți fericite și liniștite

„După multe luni de conversaţii şi discuţii mai recente, sunt mulţumită că împreună am găsit o cale constructivă şi cu susţinere pentru viitor, pentru nepotul meu şi familia sa. Harry, Meghan şi Archie vor fi mereu membri mult iubiţi ai familiei mele. Înţeleg problemele cu care s-au confruntat ca urmare a atenţiei intense asupra lor din ultimii doi ani şi le susţin dorinţa de a avea o viaţă mai independentă. Le mulţumesc pentru toată munca depusă în această ţară, în Commonwealth şi dincolo de aceasta şi sunt în special mândră de felul în care Meghan a devenit atât de rapid parte a familiei. Este dorinţa întregii mele familii ca înţelegerea de astăzi să le permită să înceapă să construiască o nouă viaţă fericită şi liniştită.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI