Ce nu va face Mihai Găinușă, niciodată, cu foștii colegi de la Cronica Cârcotașilor EXCLUSIV

Ce nu va face Mihai Găinușă, niciodată, cu foștii colegi de la Cronica Cârcotașilor EXCLUSIV
Ce nu va face Mihai Găinușă, niciodată, cu foștii colegi de la Cronica Cârcotașilor

Mihai Găinușă a continuat să activeze în mass-media și după retragerea din televiziune, de la ”Cronica Cârcotașilor”, în 2014. A revenit la prima lui dragoste, radioul, în prezent fiind gazda emisiunii matinale de la Național FM. Mihai Găinușă ne-a povestit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, despre păguboasa lui afacere în turism, despre dorința de a reveni pe micul ecran, dar și despre visul de a realiza un film. Cât privește relația cu Șerban Huidu, cândva un prieten de suflet, totul pare istorie…

Dezamăgit de domeniul HORECA

Mihai Găinușă, căruia emisiunea „Cronica Cârcotașilor” i-a adus celebritatea, se pregătește să-și întâmpine invitații, de Crăciun și de Revelion, la pensiunea ”Găinușa de Munte”, de la Cheia. Deși este invidiat pe motiv că această afacere de familie l-ar fi îmbogățit, Mihai Găinușă ne-a mărturisit că, dacă ar fi să o ia de la capăt, nu ar mai activa în păgubosul domeniu HORECA:

„La pensiune avem doar 7-8 camere, care sunt deja rezervate din luna februarie, atât pentru Crăciun, cât și pentru Revelion. Dar nu eu sunt șeful acolo, soția mea se ocupă de tot.

Nu merge strălucit, în general, una peste alta. Un sfert din pensiune a fost construită din fonduri europene, nerambursabile, acum 15 ani, timp de 5 ani ești obligat să păstrezi profilul. N-am avut ce face decât să arunc banii pe HORECA, un domeniu tare păgubos!”

Despre revenirea pe micul ecran: „Când voi avea vreo ofertă, în tv, dar să se dea și bani, nu să fie gratis, atunci va fi perfect”

Mihai Găinușă a renunțat la televiziune în 2014, la 14 ani de la debutul emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”, la Prima TV. Întrebat dacă nu îi este dor de micul ecran, Mihai ne-a declarat, în exclusivitate pentru Playtech.ro:

„Când voi avea vreo ofertă, undeva în tv, dar să se dea și bani, nu să fie gratis, atunci va fi perfect. Eu nu câștig din Internet, ca alții, sunt la radio, și fac un Master în Scenaristică, la Facultatea de Film, vreau să fac și film, să mă reprofilez”.

Deși mulți dintre foștii colegi de la ”Cronică” au reale calități artistice, Mihai nu are în plan și o colaborare cu vreunul dintre ei, nici măcar cu faimosul Cătălin Dezbrăcatu, actor de profesie:

”Dintre foștii colegi de la ”Cronică” n-aș lua pe nimeni în filmele mele, chiar dacă unii sunt foarte talentați”, ne-a declarat el, cu fermitate, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Mihai Găinușă a părăsit ”Cronica Cârcotașilor” în 2014: ”Cea mai mare parte a vieții mele în televiziune am dedicat-o acestei emisiuni”

Deși au trecut șapte ani de când a pus punct colaborării, dar și prieteniei, cu Șerban Huidu, celebrul Mihai Găinușă nu vrea să mai privească înapoi.

„Pentru mine e un subiect trecut. E închis. E punct. Merg mai departe. Mi-e mai bine așa”, ni s-a mai confesat el, pentru Playtech.ro.

În 2014, când Mihai Găinușă a luat decizia de a renunța la televiziune, el și-a luat adio de la fani printr-un mesaj emoționant postat pe conturile sociale:

„Dragi prieteni, părăsesc ”Cronica Cârcotașilor”, după aproape 14 ani de realizare și prezentare neîntreruptă. Practic cea mai mare parte a vieții mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni. Le mulțumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producție TV.

Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și m-au chemat să fac performanță aici. Mulțumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment. Am trecut prin multe împreună. Și vă asigur că am rămas în relații excelente cu oamenii”.

Şerban Huidu a încercat în zadar să-l aducă înapoi pe Mihai Găinușă, la ”Cronică”: ”Erau zeci de oameni care îl așteptau”

Toate încercările lui Șerban Huidu de a-și aduce înapoi colegul de emisiune au fost sortite eșecului:

„Nu mai vorbim din 2015, după un an de la plecarea din ”Cronică”, atunci bătusem palma să revină în emisiune. În ziua în care era pregătit totul pentru filmarea promo-ului, Găinuşă întârzia. Şi erau zeci de oameni care îl aşteptau. Îl sun: ”Mișule, unde eşti?”. Iar el îmi răspunde: ”La Disneyland, am uitat să îţi spun că nu mai revin!”, ne declara Şerban Huidu, într-un interviu pentru Playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI