13 nov. 2021 | 18:19

Mihai Găinușă, furat în plină zi. Ce i-au sustras hoții fostei vedete Prima TV și cum au fost prinși de Poliția Română VIDEO

Monden
Mihai Găinușă, furat în plină zi. Ce i-au sustras hoții fostei vedete Prima TV și cum au fost prinși de Poliția Română VIDEO
Mihai Găinușă a fost furat

Mihai Găinușă a fost furat în plină zi. Ce au reușit să-i sustragă hoții? Vedeta de la Prima TV a rămas fără cuvinte în fața acestui scenariu. Escrocul a fost surprins de camerele de filmare din zona unde se afla acesta.

Mihai Găinușă are probleme cu hoții: ce i-au luat aceștia vedetei de la Prima TV?

UPDATE 13 noiembrie 2021: După ce a anunțat Poliția Română cu privire la incidentul petrecut, vedeta tv a avut parte de noroc. Hoții care l-au prădat pe fostul coleg de platou al lui Șerban Huidu au fost prinși de agenții de poliție. Și totul datorită imaginilor surprinse de camerele de luat vederi amplasate cu vedere spre stradă.

”Surpriză-Surpriză! Mulțumesc secției 17 Poliție! Au prins hoțul și mi-au recuperat bicicleta. Vă întrebați cum? Și eu am întrebat. Au urmărit traseul hoțului cu ajutorul camerelor de la case, instituții etc. Au ajuns în Rahova unde gagiul a vândut-o instant cu 200. Recidivist. (Mulțumim, Dragnea, pentru recursul compensatoriu)

Nu vă mai temeți de cip. Oricum suntem toți filați 24/24. Dacă ești cinstit, asta nu contează. Încă o dată, nu-mi vine să cred, dar mulțumesc Poliției Române.

Ps: asta cu „persoană publică” n-a fost valabilă când mi-au furat oglinzile auto, roțile etc. Diferența e în imagini. Asta zic”, este mesajul scris de Mihai Găinușă, fost prezentator TV, pe data de 13 noiembrie 2021.

Știrea inițială:

Mihai Găinușă a fost furat de hoți. Aceștia au intrat în locuința vedetei de la Prima TV, dar au fost surprinși de camerele de luat vederi amplasate în zonă. Escrocii au pus ochii pe bicicleta fostului prezentator de la Cronica Cârcotașilor și i-au luat-o fără să se gândească prea mult.

Totul s-a întâmplat în toiul zilei, când un hoț i-a sustras bicicleta chiar din curtea casei. Vedeta a postat imaginile cu infractorul pe contul său de Facebook cu rugămintea ca urmăritorii să-l ajute să îl identifice cât mai rapid pe autorul jafului.

„Mi s-a furat bicicleta. E una simplă, de la Decathlon. Și metoda e simplă. Poate-l știe cineva”, a scris prezentatorul, în descrierea videoclipului.

În imaginile surprinse pe camerele video se poate observa cum hoțul se plimbă prin fața casei lui Mihai Găinușă să inspecteze ‘terenul’, ulterior se asigură în stânga și în drepata să nu îl vadă nimeni în timpul faptei, sare gardul, iar mai apoi deschide liniștit poarta, iese cu bicicleta și pleacă. De asemenea, amintim că și Dan Capatos a povestit în urmă cu câteva luni că i s-a furat bicicleta din curtea blocului în care stă.

„Munca silnică este soluția”

„Nu vom scapa niciodată de asemenea hoți care au si tupeu sa sara gardul,putea să fure o altă bicicleta dintr-o zonă publică,dar ales zona privată,i s-a pus pata pe bicicleta ta,si uitați-vă la tupeul său,ăsta poate ajunge sa intre si în casa omului,sa ucidă chiar doar ca sa își satisfacă gândurile sale de păcătos nenorocit.

Am fost prin alte țări si mi-era rusine sa zic ca sunt român din cauza acestor pușcăriabili care erau în acea perioadă pe prima pagină a ziarelor si genericul știrilor tv începea cu ei,în timp ce jefuiau un magazin!!”, a fost comentariul unui român.

Mihai Găinușă a replicat la scurt timp: „corect. Munca silnică era soluția.” Mai mulți internauți care au văzut clipul au mărturisit că au pățit și ei același lucru și că a devenit o obișnuiță în rândul hoților de acest gen. În timpul acesta alții s-au plâns de faptul că numai în România se poate întâmpla așa ceva.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro