07 oct. 2021 | 08:42

Cu ce se ocupă Mihai Găinușă în prezent. Fosta vedetă de la Cronica Cârcotașilor a renunțat la TV

Monden
Cu ce se ocupă Mihai Găinușă în prezent. Fosta vedetă de la Cronica Cârcotașilor a renunțat la TV
Cu ce se ocupă Mihai Găinușă după ce a renunțat la TV

Ce face acum Mihai Găinușă? Fostul moderator renumit de la Cronica Cârcotașilor a renunțat după ani buni la micile ecrane. Cum arată o zi din viața sa de acum?

Mihai Găinușă a renunțat la TV: cu ce se ocupă acum?

Mihai Găinușă s-a reprofilat, iar după ani buni de TV a decis să părăsească micile ecrane. Acesta a renunțat la camerele de filmat și și-a ales o cu totul altă ocupație. Vedeta este cunoscută pentru emisiunea amuzantă pe care o prezenta alături de bunul său prieten.

Fostul moderator și-a încheiat activitatea în anul 2014 și a dorit să facă o schimbare în viața sa, astfel că a ajuns să se implice în mai multe proiecte care desigur că i-au adus satisfacție. Chiar după ce a încheiat acea etapă s-a întors la prima dragoste – radioul.

Acum lucrează la un post alături de Oana Paraschiv alături de care prezintă în fiecare dimineață, de la 07:00 la 10:00. Mihai Găinușă a intrat în televiziune în anul 1997, iar 14 ani i-a petrecut doar în cadrul proiectului umoristic ce a intrat în casele oamenilor și le-a adus zâmbetul pe buze.

„Mulțumesc echipei minunate, o adevărată familie. Am rămas în relații excelente”

După ce și-a anunțat plecarea, acesta a venit cu un mesaj emoționant pentru fanii care nu vedeau rostul emisiunii fără cei doi piloni împreună – Găinușă și Huidu. Omul de radio a susținut că cea mai mare parte a vieții sale în TV a fost dedicată emisiunii Cronica Cârcotașilor.

Vedeta a mulțumit tuturor spectatorilor care au crescut alături de ei an de an și celor care au avut încredere în el și l-au chemat să facă performanță. Desigur că la finele celor scrise nu a uitat să le arate aprecieri celor din echipă pe care îi consideră o familie. Cel din urmă a mai subliniat că au trecut prin multe împreună, motiv pentru care cu toții au rămas în relații excelente.

„Practic cea mai mare parte a vieții mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni. Le mulțumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producție TV. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și m-au chemat să fac performanță aici.

Mulțumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment. Am trecut prin multe împreună. Și vă asigur că am rămas în relații excelente cu oamenii de aici.”, spunea la acea vreme prezentatorul, imediat după ce își anunțase plecarea.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro