14 mart. 2022 | 11:14

Ce nu s-a văzut la TV în timpul Survivor 2022. Laura Giurcanu a demascat complotul lui Cătălin Zmărăndescu

Monden
Ce nu s-a văzut la TV în timpul Survivor 2022. Laura Giurcanu a demascat complotul lui Cătălin Zmărăndescu
Ce nu s-a vazut la TV in timpul Survivor 2022

E scandal în tribul Faimoșilor, după ce CRBL a ajuns, pentru a doua oară, în exil, de data aceasta fiind trimis de către TJ Miles. După ce Elena Chiriac și-a exprimat supărarea privind decizia vloggerului, Laura Giurcanu l-a demascat pe coechipierul său de față cu toată lumea. Cum ar fi fost influențat TJ Miles de Zmărăndescu.

Cum l-ar fi „demascat” Laura Giurcanu pe TJ Miles

Deși au câștigat jocul pentru recompensă de duminică, 13 martie, Faimoșii nu s-au putut bucura deplin de premiu, deoarece s-a lăsat cu ceartă și conflicte puternice la consiliul pentru exil. TJ Miles l-a trimis pe CRBL pe Insula Exilului, alături de Doru Răduță, votat de Războinica Ștefania.

Laura Giurcanu a spus ceea ce nu s-ar fi văzut pe TV, felul în care TJ Miles ar fi fost influențat de Cătălin Zmărăndescu să-l exileze pe CRBL.

Influencerița de la Faimoși susține că, înainte de a-l nominaliza pe CRBL, TJ Miles ar fi folosit cuvintele celebrului luptător

„Este neinteligent, nu-și poate forma propriile păreri. Asta face TJ. Cum bate vântul, acolo se duce. Acum Cătălin și-a dorit, probabil, ca CRBL să meargă în exil.

CRBL a ajuns în exil, TJ folosind cuvintele lui Cătălin. El nu știa nici măcar cu ce argumente vrea să-l trimită.

Stăteam la consiliu între TJ și Cătălin. Și-l întreabă – Cătă, cum era cuvântul ăla? Linguși? – Și el zice – lingușitor. Apoi, TJ spune – ești foarte lingușitor, CRBL. Nu e problemă, dar omul nici măcar nu știa ce cuvânt vrea să zică.”, a declarat Laura Giurcanu la Survivor România.

Elena Chiriac s-a arătat surprinsă de faptul că Zmărăndescu l-a susținut pe TJ Miles la consiliu, având în vedere că vloggerul a fost cel care l-a trimis pe fostul luptător în exil, cu câteva săptămâni în urmă.

TJ Miles l-a trimis în exil pe CRBL

Tj Miles a obținut cel mai bun timp în aducerea punctului pentru Faimoși, motiv pentru care a fost nevoit să trimită pe cineva în exil. Vloggerul l-a nominalizat pe CRBL, spre surprinderea tuturor.

„O să fie tot un vot strategic. Simt niște energii ciudate. M-a trezit ieșirea lui Emil, manipularea…Nu e din punct de vedere sportiv cum a fost cu Cătălin Zmărăndescu, e cam cum a fost cu Marian Drăgulescu. E cam lingușitor în ultimul timp, mi se pare și cam antipatic. Trebuie să fac asta pentru binele nostru…CRBL ”, a mărturisit Faimosul.

Când și-a auzit numele rostit, CRBL a luat foc, zâmbind nervos. Artistul i-a transmis un mesaj dur coechipierului său.

„Băi, ești prost? Tu ai auzit ce a zis fata aia, mă? Mă surprinde, normal că mă surprinde nominalizarea lui TJ și am crezut că din tot ce a vorbit Ștefania o să se ia o altfel de decizie. Wow’! Le urez noroc, mai puțin lui TJ. Să câștige imunitatea”, a replicat CRBL.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro