Ce nu s-a știut până acum despre Maria Chițu. Cum a ajuns, de fapt, la Survivor România

Ce nu s-a știut până acum despre Maria Chițu. Cum a ajuns, de fapt, la Survivor România
Cu cine nu s-a înțeles în competiție

Maria Chițu a fost una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor. Fosta războinică face dezvăluiri despre competiția care i-a schimbat viața.

Cum a ajuns fosta Războinică la Survivor

Maria Chițu a dezvăluit cum a ajuns să se înscrie la Survivor. Ea a spus că unchiul ei a fost cel care i-a spus că se fac înscrieri la al doilea sezon din competiție și că ar trebui să își încerce norocul.

Pentru că trecea printr-o perioadă complicată, Maria Chițu s-a gândit că o schimbare este binevenită în viața ei.

La puțin timp după ce s-a înscris, a aflat că a fost acceptată în emisiune, iar vestea a picat cum nu se putea mai bine.

„Era pandemie, unchiul meu mi-a dat ideea iar mie mi-a placut provocarea. Trecusera luni de atunci si cand m-au sunat ca am fost acceptata eram intr-un punct in care aveam mare nevoie de aceasta experienta, a venit perfect”,  a răspuns Maria Chițu.

Cu cine nu s-a înțeles din competiție

Fosta războinică a fost întrebată de un internaut cu ce băiat nu s-a înțeles deloc la Survivor. Blondina a răspuns sincer, fără ocolișuri.

„Cu Razboinicii m-am inteles in principiu, am avut etape in care nu a mai fost cum era odata. Despre faimosi: nu m-am inteles cu Zanni si Sebi. In rest, mai toti mi s-au parut ok”, a spus ea.

Deși a venit de la Survivor de luni bune, Maria Chițu nu s-a refăcut în totalitate după accidentarea suferită pe teren.

”Sunt bine, ma cam supara piciorul, inca nu mi-a trecut. In rest, ma bucur de fiecare zi, asa cum este ea”, le-a mărturisit fosta Războinică fanilor de pe Instagram.

Maria Chițu, probleme de sănătate la Survivor

Ea a reușit să facă față cu brio multor probe dificile. Cu toate acestea, nu mulți știau cu ce probleme se confruntă.

Maria Chițu a dezvăluit că are probleme cu vederea, așa că a fost nevoită să renunțe la lentilele de contact în unele probe, lucru care i-a îngreunat parcursul.

Nu a ținut cont nici de recomandările medicului cu privire la problemele de la genunchi și a vrut să dea tot ce e mai bun la probe.

„Ce nu s-a știut despre mine în presă este că tot concursul am avut probleme de vedere, nu puteam de cele mai multe ori să port lentilele de contact pentru că erau multe trasee cu cel puțin o piscină mică cu apă, ceea ce m-a împiedicat să dau 100% din ce puteam.

Alt lucru care nu s-a știut este că am avut o problemă cu genunchiul în urma efortului pe trasee și am ales să continui, deși doctorul mi-a spus că oricând pot să mă accidentez foarte grav.”, a spus Maria Chițu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI