Secretul neștiut despre Maria Chițu. Ce a făcut la Survivor România, nimeni nu a știut

Secretul neștiut despre Maria Chițu. Ce a făcut la Survivor România, nimeni nu a știut
Ssecretul Mariei Chițu s-a aflat. Ce a făcut la Survivor România 2021?

Ce secret a ascuns până acum Maria Chițu? Cunoscuta Războinică a făcut ceva la Survivor România 2021, iar fanii show-ului sportiv au aflat abia acum. Ce s-a întâmplat cu ea Republica Dominicană? A recunoscut cu regret acest lucru care a făcut-o să nu aibă rezultatele dorite.

S-a aflat secretul Mariei Chițu: ce a făcut la Survivor România 2021

Maria Chițu a făcut o dezvăluire neașteptată despre perioada petrecută în Republica Dominicană. Aceasta a fost una din cele mai bune concurente de la feminin din tot concursul, dar a mărturisit de curând că a plecat cu un handicap din show, unul pe care l-a ținut secret până acum. Maria a povestit că are probleme cu vederea și că în unele probe a jucat cu lentile de contact.

Acest lucru i-a îngreunat unele jocuri, mai cu seamă că multe dintre trasee presupuneau treceri prin apă și nisip sau noroi și astfel risca să-i ajungă în ochi și să o incomodeze teribil dacă ar fi făcut asta. Din păcate, Războinica nu a reușit să obțină rezultatele dorite chiar din această cauză.

”Ce nu s-a știut despre mine în presă este că tot concursul am avut probleme de vedere, nu puteam de cele mai multe ori să port lentilele de contact pentru că erau multe trasee cu cel puțin o piscină mică cu apă, ceea ce m-a împiedicat să dau 100% din ce puteam.

Alt lucru care nu s-a știut este că am avut o problemă cu genunchiul în urma efortului pe trasee și am ales să continui, deși doctorul mi-a spus că oricând pot să mă accidentez foarte grav”
Maria Chițu (Sursa: dailymagazine.ro)

”Sunt multe motive”

Aceasta a spus, însă, că emisiunea de al Kanal D a fost una din cele mai frumoase și intense experiențe din viața sa și a încurajat tinerii care fac sport să se înscrie. Competiția a schimbat-o în bine și i-a adus alte perspective. Blondina a mai spus că a proiectul a fost un prilej fantastic de a se descoperi.

”Sunt multe motive pentru care aș încuraja tineretul să trăiască experiența Survivor. Unul dintre acestea este pentru că prin această experiență au ocazia de a se autocunoaște mult mai bine în câteva luni cât nu ar reuși să o facă în ani de zile.

Este o experiență intensă unde ești pus în situații pe care nu le întâlnești în fiecare zi. Alt motiv pentru care tinerii ar câștiga din această experiență este că această aventură te va schimba spre bine:

te va face mai puternic psihic, mai înțelept, mai încrezător în forțele proprii, mai dezghețat când vine vorba despre încercările vieții, dar asta depinde de fiecare om în parte cum va alege să îl schimbe această experiență, în bine sau în rău.”
Maria Chițu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI