Maria Chițu, despre iubitul pe care l-a cunoscut în avionul de la Survivor România: ‘Vreau să văd ce urmează’

Maria Chițu, despre iubitul pe care l-a cunoscut în avionul de la Survivor România: ‘Vreau să văd ce urmează’
Cine este iubitul Mariei Chitu de la Survivor Romania

Maria Chițu nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Fosta Războinică a dovedit că a fost cea mai puternică concurentă de la Survivor România, ajungând până în etapa semifinalelor din cadrul competiției din Republica Dominicană. Chiar dacă au circulat zvonuri conform cărora între ea și Albert Oprea s-ar fi legat ceva mai mult decât o frumoasă relație de prietenie, iată că adevărul este altul.

Cine este iubitul Mariei Chițu de la Survivor România

Deși s-a zvonit că Maria Chițu l-ar fi plăcut pe Andrei Dascălu și că Albert Oprea ar fi nutrit sentimente pentru ea, în cadrul competiției de la Kanal D, fosta Războinică de la Survivor România și-a făcut un nou iubit, pe care l-a cunoscut pe avion, în drumul înapoi spre casă.

Blondina de numai 20 de ani susține că este foarte încântată de noul ei partener și privește cu entuziasm către viitor spre aventurile pe care îi așteaptă în doi. Maria Chițu susține că începutul poveștii lor de dragoste a fost ca în filme.

„Mă văd cu un băiat în perioada asta, el este o persoană care m-a ajutat foarte mult după ce am ieșit din această competiție. Ieșim și ne petrecem timpul împreună și abia aștept să văd cum va continua relația noastră.

În ceea ce privește viața ei profesională, blondina are planuri mari. Fosta Războinică intenționează să-și găsească un loc de muncă stabil, iar visul ei este să-și deschidă o școală de dans.

Vreau să mă angajez si vreau să îmi ajut familia financiar și să ne întreținem în București. Ceea ce îmi doresc foarte mult este să îmi deschid o școală de dans, pentru că este singurul lucru care mi-ar aduce zâmbetul pe buze în orice situație”, a declarat fosta Războinică Maria Chițu.

Adevărul despre relația dintre Maria Chițu și Andrei Dascălu

După terminarea emisiunii Survivor România, Maria Chițu a fost întrebată de fanii săi de pe Instagram dacă formează un cuplu cu finalistul Andrei Dascălu. Deși a recunoscut că îl simpatizează, Maria a declarat că nu există nimic amoros între cei doi, cu toate că foarte multe persoane le-au spus că se potrivesc și ar forma un cuplu minunat.

„Eu și Andrei nu suntem împreună! Știu că ne potrivim fizic, mi-ați spus mulți asta, dar nu ne potrivim ca și personalitate. Este nevoie de mai mult de două perechi de ochi frumoși ca o relație să meargă”, a spus Maria Chițu, pe contul ei de Instagram, întrebată de un fan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI