Ce nu face iubitul Andreei Raicu cu ea în pat, niciodată: „Nu e nevoie să îl cert, nu există aşa ceva!”

Ce nu face iubitul Andreei Raicu cu ea în pat, niciodată: „Nu e nevoie să îl cert, nu există aşa ceva!”
Ce nu face iubitul Andreei Raicu cu ea în pat, niciodată

Andreea Raicu a venit în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, unde a vorbit despre cum procedează atunci când vrea să facă o pauză de la tehnologie. Ea a spus că, în principal, Instagramul o „afectează”, motiv pentru care ia măsuri în ce privește această rețea socială. De asemenea, Andreea Raicu a povestit și ce anume nu face iubitul Andreei Raicu cu ea în pat, niciodată.

Ce nu face iubitul Andreei Raicu cu ea în pat, niciodată

Andreea Raicu a povestit cum procedează atunci când ia o pauză de la ceea ce însemnă tehnologie, dar și ce nu face iubitul ei când e cu ea în pat.

„Când iau pauză de la tehnologie, am la mine un singur telefon cu o cartelă. Numărul îl ştiu doar două persoane, nu am nici măcar Instagram instalat. În vacanţă am învăţat să mă bucur de lucrurile din jurul meu, de oamenii din jurul meu, nu mai stau cu ochii în telefon. Am devenit atât de intolerantă cu chestia asta încât dacă vorbesc cu cineva şi persoana respectivă pune mâna pe telefon, mă opresc din vorbit.

Când stă iubitul cu mine în pat, nu stă cu telefonul. Nu e nevoie să îl cert, nu există aşa ceva! Petrecem timpul împreună, nu pe telefon.

După două săptămâni în Maldive, două zile nu am vrut să deschid Instagramul, doar WhatsApp. Am momente în când intru în dependenţa şi atunci renunţ. Doar Instagramul mă afecteaza, recunosc! Am oprit şi notificările tocmai din cauza asta”, a spus Andreea Raicu, la Teo Show.

Bursucu, întrebare indiscretă pentru Andreea Raicu

După aceste mărturisiri, Bursucu, coprezentatorul emisiunii, a întrebat-o pe brunetă cu cine anume a fost plecată în Maldive. Între vedetă și acesta a ieșit un schimb de replici ușor… tăios.

„Bursucu: Cu cine ai fost în Maldive?

Andreea Raicu: De ce nu zici aşa?! Am fost cu nişte prieteni, am avut două camere închiriate! Vezi că te transformi într-un personaj care mă întreabă de fiecare dată acelaşi lucru. Intri în spaţiul meu personal, ai grijă!

Bursucu: Ai suficient loc!

Andreea Raicu: Eu decid asta, nu tu! În plus, nici măcar nu vorbeam despre Maldive, ci despre Thailanda. Am pretenţia să mă asculţi, ţi-am spus acum 2 minute.

Bursucu: Eu am rămas blocat cu Maldive, ce vrei?!”, a fost dialogul dintre Bursucu și Andreea Raicu.

Andreea Raicu s-a retras din televiziune de ceva timp, iar în prezent se implică în mai multe proiecte profesionale, dar și personale.