Ce a descoperit Andreea Raicu în timp ce stătea pe Instagram. A luat apoi o decizie radicală

Ce a descoperit Andreea Raicu în timp ce stătea pe Instagram. A luat apoi o decizie radicală
Andreea Raicu, mai fericită ca niciodată

Andreea Raicu este cunoscută pentru naturalețea și sinceritatea de care dă dovadă. Vedeta preferă să nu se ascundă în spatele machiajului, însă, în trecut, lucrurile au stat altfel. Bruneta a recunoscut ce observă când se uită pe Instagram în zilele noastre și prin ce schimbări a trecut.

Andreea Raicu, mai sinceră ca oricând. Ce a observat pe Instagram

Andreea Raicu a mărturisit că mulți oameni folosesc diferite aplicații pentru a retușa pozele de pe Instagram. Vedeta consideră că toată lumea a început să fie la fel, căutând perfecțiunea, însă nu ar trebui ca încrederea în sine să depindă de părerile celor din jur.

„Am avut multe momente, sunt foarte fericită pentru că am înțeles că frumusețea nu înseamnă perfecțiunea. Toată lumea se ascunde în spatele machiajului, filtrelor, aplicațiilor de editare.

Dacă te uiți pe Instagram, toată lumea a început să fie la fel. E un lucru pe care l-am descoperit și pe pielea mea, noi căutăm perfecțiunea, ne comparăm cu femei care sunt superbe. (…)

Femeile ajung să se descopere și să se iubească cu toate lucrurile care le plac și nu le plac. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba. Dacă încrederea în tine depinde de cei din jur, atunci o să fluctueze.

Dacă tu te simți frumoasă, atunci nu o să ai nevoie de like-uri, de păreri.”, a zis vedeta în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

„Mi se părea că nu mai aveam nevoie de machiaj”

În trecut, Andreea Raicu nu suporta ca lumea să îi observe imperfecțiunile. Acest lucru s-a schimbat în momentul în care vedeta s-a întors din India. Ea nu a mai vrut să se ascundă, așa că a renunțat la machiajul în exces și s-a acceptat cu bune și rele.

„Toate pozele erau retușate, nu suportam să apar fără filtre. Am făcut shooting-ul în Israel. Cred că era fix înainte să plec în India. Era o perioadă în care mă ascundeam, voiam să fiu perfectă.

După călătoria în India m-am întors acasă și urma să prezint un eveniment. Percepția despre mine se schimbase, mi se părea că nu mai aveam nevoie de machiaj. Mi se părea că mă ascunde.

Îmi vine să iau în brațe fata care se ascundea. A fost un proces extrem de obositor și extrem de lung, e greu să încerci mereu să fii perfectă.

Ajungi ca o statuie, dar nimeni nu vrea să se apropie de o statuie, pentru că este rece și fără viață. Atunci când te accepți, poate oricine să zică orice despre tine, tu știi cine ești.”, a mai zis ea.

Prin ce a trecut Andreea Raicu

Bruneta s-a schimbat total de-a lungul timpului. Aceasta a renunțat să mai aștepte validarea din partea altor oameni și a început să își iubească trupul și chipul. Andreea Raicu a trecut prin clipe dureroase, recunoscând că nu se simțea frumoasă, deși o țară întreagă o admira.

„Încrederea mea în mine depindea de ceilalți, aveam nevoie mereu de confirmări. (…) Mă simțeam foarte urâtă, mă întrebam de ce oamenii mă iau în campanii, eu nu mă simțeam frumoasă deloc.

Este vorba despre felul în care te percepi tu. Probabil că eram într-o depresie continuă. (…) Este un trend, o uniformizare a chipurilor. Privirea este goală, asta este cel mai trist. Înainte eram frumoasă, dar cu o privire goală.

După, nu mai eram perfectă, dar aveam o privire de om prezent, care știe tot ce se întâmplă cu el. Mă bucur pentru că pot să vorbesc despre ce simt.”, a adăugat vedeta.

Andreea Raicu, schimbată total

Andreea Raicu se bucură de libertatea de a se iubi în orice clipă din zi, indiferent dacă nu poartă machiaj sau părul nu îi stă așa cum își dorește. Vedeta le-a transmis un sfat de aur tuturor românilor, explicând că perfecțiunea de pe rețelele de socializare este una falsă.

„Eram îngrozită. Să mi se vadă cearcănele cum mi se văd acum? Ieșeam din casă cu niște ochelari imenși, să nu mi se vadă fața. (…) Ești frustrat când vezi oameni impecabili tot timpul, oamenii nu sunt impecabili tot timpul.

E important să evoluăm, dar în comparație cu noi, nu cu ceilalți. Trebuie să îți dai voie să greșești, o să atragi oameni care te iubesc pentru ceea ce ești, nu pentru ce faci și cum arăți.

Nu dormeam machiată, mă aranjam puțin. Nu eram confortabilă cu mine dimineața, când mă trezeam. Mă uitam în oglindă și nu îmi plăcea ce vedeam. Acum îmi place ce văd.”, a mai zis ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI