Andreea Raicu, adevărul despre foștii iubiți. Prin ce a trecut, de fapt: „Mi-au făcut viața grea”

Andreea Raicu, adevărul despre foștii iubiți. Prin ce a trecut, de fapt: „Mi-au făcut viața grea”
Ce a spus Andreea Raicu despre foștii parteneri

Andreea Raicu este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă. Vedeta preferă să nu ofere foarte multe detalii despre bărbații care au cucerit-o de-a lungul timpului. Iată că a venit momentul ca bruneta să facă dezvăluiri despre fostele relații!

Andreea Raicu traversează o perioadă minunată din viața ei

În trecut, Andreea Raicu nu putea să iasă pe stradă până când nu simțea că este aranjată și ținuta ei este bine pusă la punct. Vedeta s-a schimbat complet după ce și-a dat seama că frumusețea vine din interior. Bruneta a explicat că se simte mai bine în pielea ei față de cum se simțea în urmă cu doar câțiva ani.

„Multă vreme am crezut că totul vine din exterior, dar, cu timpul am aflat că lucrurile stau diferit. O femeie frumoasă are încredere în ea, s-a descoperit și acceptă orice se întâmplă cu ea.

Trăim într-o lume în care uităm să fim feminine, feminitatea este darul cel mai de preț pe care l-am primit. Cosmeticele contează cumva 30%. Mă simt mult mai frumoasă ca acum 10 de ani.

Nu mai caut perfecțiunea pe care am căutat-o și am promovat-o. Nu puteam să ies pe stradă fără să fiu impecabilă, credeam că o să îmi aducă acest lucru iubirea celor din jur.

E important să înțelegem că suntem noi și când avem cearcăne, dar și când suntem machiate mai frumos. În momentul în care vezi femei care nu au niciun rid, te frustrează.”, a povestit Andreea Raicu la Vorbește lumea.

„Am început să caut ce era în neregulă cu mine”

Ea nu regretă faptul că a fost nevoită să treacă prin anumite provocări în viața amoroasă. Aceasta consideră că s-a descoperit după ce a trăit anumite legături de iubire care i-au făcut viața grea. Bruneta a început să își dea seama de ce era în neregulă cu ea prin prisma lor.

„Contează mult partenerul, familia și mediul în care lucrăm. Dacă ai un partener care te critică tot timpul, o să ai impresia că tot timpul este ceva în neregulă cu tine.

Relațiile nu au eșuat, sunt recunoscătoare pentru relațiile care mi-au făcut viața grea. Datorită lor, am început să caut ce era în neregulă cu mine. Eram incompletă, căutam mereu perfecțiunea.

Nu este despre exterior, este doar despre interior. Nu avem senzația că suntem îndeajuns de bune ca să merităm iubire.”, a mai zis vedeta.

Ce face Andreea Raicu atunci când traversează o perioadă dificilă

Andreea Raicu și-a câștigat libertatea după ce a început să își dea voie să greșească și să nu mai caute perfecțiunea. Cu toate acestea, există momente când vedeta se simte copleșită. Bruneta se retrage atunci când traversează clipe dificile pentru a vedea imaginea de ansamblu.

„Nimeni nu ar trebui să nege toate traumele și toate rănile. Ele au fost mecanisme de apărare. M-au ajutat ca și copil să ajung în niște locuri. În momentul în care ești adult, aceste mecanisme nu te mai ajută, te încurcă.

Atunci când am scăpat de povara perfecțiunii, mi-am câștigat libertatea. Îmi dau voie să greșesc. Sunt foarte bine acum. Când mă simt copleșită, mă retrag.

Am nevoie să închid ochii, să înțeleg ce se întâmplă, care sunt nevoile. (…) Puneam presiune pe mine când lucram în televiziune. Erau paparazzi, pe atunci nu era social media. Am dus o muncă istovitoare ca să fiu perfectă.”, a adăugat aceasta.