Ce nu a mai făcut Ramona Olaru cu un bărbat, de fapt. Răzvan Simion a rămas cu gura căscată când a aflat

Ce nu a mai făcut Ramona Olaru cu un bărbat, de fapt. Răzvan Simion a rămas cu gura căscată când a aflat
Ce nu a mai facut Ramona Olaru cu un barbat

Ramona Olaru a făcut dezvăluiri de senzație în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Aceasta a vorbit despre viața sa personală.

Ce nu a mai făcut Ramona Olaru cu un bărbat, de fapt

După un reportaj realizat în fața unui liceu, întrucât absolvenții clasei a XII-a susțin azi a doua probă a examenului de Bacalaureat, și anume, proba obligatorie a profilului, în cadru au apărut și niște imagini cu doi adolescenți care se îmbrățișau și se sărutau. Văzându-i, Ramona și-a exprimat dezamăgirea cu privire la propria viață sentimentală. Astfel, frumoasa blondină a spus că este supărată că nu s-a mai sărutat și nici nu s-a mai îmbrățișat cu vreun bărbat de ceva timp.

”Eu sunt suparata ca nu am mai practicat si eu obiceiul asta de ceva timp„, a spus Ramona văzând imaginile cu pricina. Tot Ramona Olaru a ținut să mai dezvăluie că este posibil să-și fi întâlnit, de fapt, potențialul iubit, însă fără a intra prea mult în amănunt.

”Cine știe, poate ca am intalnit iubitul”, a zis Ramona, spre surprinderea colegilor săi de platou.

Ramona Olaru locuiește singură

Ramona Olaru s-a despărțit de câteva luni bune de fostul ei iubit, Cuza, de la Noaptea Târziu. După despărțirea de acesta, Ramona Olaru locuiește singură. Ramona Olaru este o prezență constantă în echipa Neatza cu Răzvan și Dani, fiind prezentatoarea rubricii meteo din cadrul matinalului. Aceasta nu a studiat însă televiziunea, ci are o altă meserie. Astfel, ea a studiat domeniul agriculturii, fiind inginer agronom la bază. De altfel, aceasta adoră tot ce ține de ferme.

”Eu pot sa iti plantez porumb. Eu m-am mutat mai pe camp, ca sa nu uit de unde am plecat. Am cautat liniste. E pamant, nu am nimic. Eu vreau sa plantez porumb primavara asta si o sa vorbesc cu vecinii mei. Eu merg bine pe tocuri ca am mers mult pe arătura”, i-a spus Ramona Olaru lui Răzvan Simion, într-o ediție trecută a emisiunii.

Ramona Olaru nu a profesat însă până acum în domeniul studiat, ci a preferat să activeze în televiziune. În trecut, ea a mai fost asistentă TV la emisiunea ”Prietenii de la 11”, o emisiune care era prezentată de Florin Ristei și Diana Munteanu. Dar după ce s-a aflat că Flavia Mihășan a rămas însărcinată, Ramona Olaru a făcut mutarea. De curând, Ramona Olaru și-a îndeplinit și un vis, aceasta achiziționându-și un bolid de lux, în valoare de 35.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI