Ramona Olaru, despre viitorul ei copil. Cum s-a dat de gol la Neatza: „Trebuie să-mi fac datoria!”

Ramona Olaru, despre viitorul ei copil. Cum s-a dat de gol la Neatza: „Trebuie să-mi fac datoria!”
Ramona Olaru, despre viitorul ei copil

Frumoasa asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani este pusă pe fapte mari. Ramona Olaru l-a surprins pe Dani Oțil în ediția de joi, 24 iunie, când i-a dat de înțeles matinalului că se gândește din ce în ce mai serios la momentul în care va aduce pe lume primul ei copil. Ce i-a zis lui Dani Oțil.

Ramona Olaru, despre viitorul ei copil

Ramona Olaru nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vecina de la Neatza a fost, mereu, una dintre cele mai respectate, apreciate și îndrăgite vedete din România, fiind curtată de către diverși domni din lumea mondenă și nu numai.

Superba blondină în vârstă de 30 de ani a avut un trecut amoros tumultos. Ramona a fost căsătorită cu Bogdan Olteanu, iar cei doi au divorțat în anul 2019. Apoi, dragostea și-a refăcut viața alături de Cuza, solistul de la Noaptea Târziu.

Cei doi au trăit o poveste de dragoste intensă, presărată cu multe suișuri și coborâșuri. Deși s-au certat și împăcat de mai multe ori în peste doi ani de relație, Ramona Olaru și Cuza nu au mai reușit să revină la sentimente mai bune, cei doi fiind separați și la momentul actual.

Deși este singură și disponibilă, momentan, frumoasa Ramona nu duce lipsă de pretendenți. Mai mult de atât, asistenta TV i-a dat de înțeles lui Dani Oțil că abia așteaptă să aibă primul ei copil. Chiar dacă nu a menționat când se va întâmpla acest lucru, blondina simte că trebuie să-și facă „datoria”. Discuția a avut loc după ce Dani și Ramona priveau fotografiile femeilor înscrise la concursul „Cea mai sexy mămică”.

Dani Oțil: Ia uite ce mămică sexy! Are pătrățele la 39 de ani. Tu nu ai, ce, eu nu te-am vazut? Dar ai cercel în buric?

Ramona Olaru: Am avut în liceu.

Dani Oțil: Nu-ți mai pune. Ia uite ce mama tânără la 24 de ani. Cică ne-am împuținat, spun autoritățile. Eu mi-am facut datoria (n.r – de a face un copil).

Ramona Olaru: Aoleu, trebuie să mi-o fac și eu.

Cu cine a fost înșelată Ramona Olaru

Frumoasa asistentă și-a lăsat mască toți colegii de la Neatza, când a făcut o glumă despre fostul ei soț în ediția de marți, 22 iunie. Întrebată de Răzvan Simion cu ce gânduri își începe dimineața de marți, frumoasa asistentă TV s-a referit la un moment mai puțin plăcut din trecutul ei.

Și pentru că este o persoană veselă, care întotdeauna a știut să facă haz de necaz, Ramona Olaru le-a povestit lui Răzvan Simion și Dani Oțil despre momentul în care fostul ei soț i-a fost infidel.

„Când mi-am dat seama cu cine m-a înșelat fostul meu soț, ăla de demult, mi-am dat seama ce înseamnă vorba „până când moartea ne va despărți”, a fost remarca sarcastică a frumoasei Ramona Olaru, care i-a lăsat fără cuvinte pe matinalii de la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI