Ce montează autoritățile pe Transalpina deja. Anunț major pentru toți șoferii care trec pe acolo VIDEO

Ce montează autoritățile pe Transalpina deja. Anunț major pentru toți șoferii care trec pe acolo VIDEO
Ce au început să monteze autoritățile pe Transalipina?

Autoritățile s-au apucat de treabă și au început să monteze pe Transalipan deja. Ce trebuie să știe șoferii care trec pe acolo în această perioadă? Detalii pentru conducătorii auto. Mesaj de avertizare pentru cei care depășesc perimetrul.

Anunț pentru șoferi. Ce montează autoritățile pe Transalpina?

Compania de Drumuri a început să monteze 4.500 de metri liniari de parapet de beton pe Transalpina.Concret, protecția își va face apariția între Rânca și Obârșia Lotului. CNAIR a precizat că sunt lucrări de siguranță rutieră care se fac în regie proprie și care constau în trasarea de noi marcaje și montarea parapetelor din metal sau din beton.

Sursa citată a precizat în cadrul unui mesaj de pe rețelele de socializare că îi roagă pe șoferi să circule cu grijă în perimetru. Desigur că acest avertisment este valabil și în zilele normale unde conducătorii auto trebuie să rămână prudenți. 

„Pe DN 67C, #Transalpina, sectorul cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului se desfășoară lucrări de siguranță a participanților la trafic.
– au fost montați peste 400 metri liniari de parapet metalic tip greu, lucrare efectuată în #regieproprie de angajații #SDNTarguJiu,
– a fost aplicat marcaj rutier,
– se montează peste 4.500 de metri liniari de parapet de beton, tip New Jersey.
– vă rugăm să circulați cu atenție în zonele de lucrări”
CNAIR (Sursa: facebook.com)

„Va beneficia în acest an de o serie de lucrări de modernizare”

CNAIR prin Regionala de Drumuri Craiova a reasfaltat carosabilul la Rânca, judeșul Gorj. Prefectul județului a venit cu un mesaj despre noile lucrări de siguranță din locul aferent.

„Transalpina, cel mai înalt drum din România, va beneficia în acest an de o serie de lucrări de modernizare, pentru a crește confortul și siguranța turiștilor care vin să se bucure de ospitalitatea gorjenească și de frumusețile oferite de Munții Parâng. Transalpina este „inima“ turismului din județul Gorj și este datoria noastră să avem grijă de această șosea”
Corneliu Răducan-Morega, prefectul județului Gorj

DN 67 C – Transalpina asigură legătura dintre Oltenia și Ardeal, de la Novaci în Gorj la Sebeș în județul Alba. Acesta măsoară 150 de km și în sezonul estival este un drum intens tranzitat.

Accident recent

Cel mai recent accident petrecut pe Transalpia a soldat cu decesul unui motociclist. Incidentul a avut loc pe 6 august, în noaptea de joi spre vineri. Un motociclist în vârstă de 31 de ani a murit după ce a căzut într-o râpă.

Trupul bărbatului a fost recuperat din râpă de serviciul de Salvamont Alba, împreună cu ISU Alba. Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba pentru efectuarea autopsiei. Polițișii din județ au deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care a survenit decesul tânărului.

”Persoana, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită decedată în noaptea de 5/6 august, în jurul orei 23.50, în apropierea unui drum public ce leagă localitățile Șugag și Sebeș, din județul Alba. Motocicleta a fost depistată în apropierea tânărului, iar din investigațiile preliminare efectuate de către polițiști nu au rezultat indicii care să sugereze faptul că tânărul ar fi fost victima unei infracțiuni comise cu violență”
IPJ Alba

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI