19 dec. 2019 | 13:20

Ce momente vor prezenta finaliștii de la Vocea României. Jo și Oana Sârbu vor urca pe scenă alături de concurenți

Știri generale
Ce momente vor prezenta finaliștii de la Vocea României. Jo și Oana Sârbu vor urca pe scenă alături de concurenți

Emoțiile sunt uriașe, atât în rândul concurenților, dar și din partea telespectatorilor, pentru că peste doar o zi vor putea afla marele câștigător de la Vocea României. Cei patru finaliști care au mai rămas în cursa din show-ul de pe PRO TV vor putea fi urmăriți vineri, de la 20:30, când este transmisă emisiunea de talente muzicale. Finaliștii au fost stabiliți cu o săptămână în urmă, în cadrul penultimei ediții din 2019. Peste doar o zi, aceștia se vor lupta în marea finală și vor trece prin diverse probe, în care vor da tot ce au mai bun, din punct de vedere artistic.

Ce momente vor prezenta finaliștii de la Vocea României. Jo și Oana Sârbu vor urca pe scenă alături de concurenți

Sezonul 9 din Vocea României se încheie vineri, iar peste doar o zi, fanii emisiunii vor putea vedea cine va pleca acasă cu marele trofeu și în calitate de câștigător. Antrenorii Horia Brenciu, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă își vor putea urmări și ei, concurenții pe care i-au pregătit timp de câteva luni de zile. În urmă cu o săptămână, prima finalistă desemnată în acest sezon din Vocea României a fost Jasmina Răsădean. Tânăra face parte din echipa Irinei Rimes. În ultima semifinală au existat 8 concurenți, însă doar jumătate dintre aceștia au putut trece mai departe, în finala mult așteptată.

Totodată, Andi Țolea este cel care face parte din echipa Smiley și a fost desemnat ca finalist, fiind urmat de Elena Bozian, din echipa lui Horia Brenciu. Ultimul concurent pentru finala sezonului 9 din Vocea României, anunțat din partea echipei Tudor Chirilă, este Dragoș Moldovan.

Ce momente vor prezenta finaliștii de la Vocea României. Jo și Oana Sârbu vor urca pe scenă alături de concurenți

Cei patru finaliști ai sezonului 9 din Vocea României sunt Andi Țolea, Dragoș Moldovan, Elena Bozian și Jasmina Răsădean

Vineri seară, începând cu 20:30, cei patru finaliști din sezonul 9 vor urca pe scenă pentru câteva interpretări spectaculoase ale unor piese celebre. Vor exista câte trei momente unice, anunțate de curând de către reprezentanții show-ulului de la PRO TV. Finaliștii vor urca pe scena de la Vocea României singuri, alături de antrenor, dar și alături de un invitat special.

Dragoș Moldovan, din echipa Tudor Chirilă, îl va avea alături ca invitat special pe Tiberiu Albu, unul dintre câștigătorii Vocea României, din sezoanele anterioare. Pe când Andi Țolea, din echipa lui Smiley, va cânta alături de interpreta Jo. La rândul ei, Jasmina Răsădean, din echipa Irinei Rimes , va urca pe scenă împreună cu Liviu Teodorescu, fost concurent al emisiunii. Elena Bozian, din echipa lui Horia Brenciu, o avea alături pe actrița Oana Sârbu. Premiul cel mare pe care finaliștii îl pot câștiga este de 100.000 de euro, iar fiecare dintre aceștia s-a pregătit intens, pe parcursul săptămânii în curs și înainte de marea finală de la Vocea României.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Hotărârea castastrofală a lui Ceaușescu. Românii au suferit crunt
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Decizie pentru românii cu permis auto categoria B. Cine e obligat să facă iar ore la școala de șoferi
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Mai mult decât fantastic e doar Tantastic Studio! Servicii premium de bronzare la solar Pipera
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro