Anunț important de la PRO TV. Ce se întâmplă la Vocea României, în marea finală. Va fi o premieră

Anunț important de la PRO TV. Ce se întâmplă la Vocea României, în marea finală. Va fi o premieră
Anunț important de la PRO TV. Ce se întâmplă la Vocea României, în marea finală. Va fi o premieră

Mai sunt aproximativ 48 de ore până la marea finală ”Vocea României”, tensiunea de dinaintea marelui moment fiind una puternică. Vineri, 20 decembrie, de la 20:30, patru concurenți cu voci excepționale, care au cucerit deja antrenorii și publicul vor avea ultima reprezentație în lupta pentru marele premiu. Dragoș, Andi, Jasmina și Elena încep repetițiile pentru finala ”Vocea României” și sunt hotărâți să-i convingă pe cei de acasă că merită să câștige sezonul 9.

Anunț important de la PRO TV

Ca în fiecare an, producătorii show-ului își propun să aducă lucruri noi, atât din punct de vedere al calității vocilor din concurs, dar și din punct de vedere al condițiilor tehnice de transmisii LIVE. Conform unui comunicat primit la redacție, producătorii ”Vocea României” ne propun să trecem la un alt nivel, când vine vorba de transmisiile LIVE pe un post de televiziune din România.

Anunț important de la PRO TV. Ce se întâmplă la Vocea României, în marea finală. Va fi o premieră (foto: Vocea României)
Anunț important de la PRO TV. Ce se întâmplă la Vocea României, în marea finală. Va fi o premieră (foto: Vocea României)

”Vineri seară, în finala Vocea României vom avea parte de cele mai buni voci conform voturilor exprimate de telespectatori în etapa anterioară, de antrenori care abia așteaptă să pună în scenă momentele pregătite cu elevii lor și de o premieră în show-urile TV de divertisment din România: patru momente vor avea parte de elemente de realitate augmentată (AR). ”, se spune în comunicat.

Ce se întâmplă la Vocea României, în marea finală

Fiecare dintre momentele individuale ale celor patru finaliști: Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian, le vor oferi celor de acasă un mix unic de elemente virtuale și elemente desprinse din cotidian care îi vor purta într-o realitate augmentată. Vineri seară, de la 20:30, telespectatorii se vor bucura de marea finală a competiției supreme a vocilor din România într-o gală ce va reuni interpretările celor mai votați concurenți ai acestui sezon.

Va fi o premieră

Anunț important de la PRO TV. Ce se întâmplă la Vocea României, în marea finală. Va fi o premieră (foto: Vasile Alboiu - Pro TV)
Anunț important de la PRO TV. Ce se întâmplă la Vocea României, în marea finală. Va fi o premieră (foto: Vasile Alboiu – Pro TV)

„Pentru prima dată într-o finală live de Vocea României o să folosim “augmented reality”. Mai exact, o să combinăm modele 3D și animații, totul suprapus live cu ajutorul VIZRT peste scena în care vor cânta cele mai bune voci din acest an. Tot procesul a fost foarte interesant și sperăm ca telespectatorii să se bucure de ceva cu totul neașteptat. Trebuie spus că spectacolul este construit special pentru cei de acasă și doar ei o să vadă acest show unic.”, declară Vasile Alboiu, directorul de Creație al PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI