Smiley și Tudor Chirilă nu au reușit să fie peste Delia și Cheloo. Audiențele Vocea României și iUmor

Vocea României a pierdut în audiențe în fața show-ului iUmor.

Vocea României, celebrul show difuzat de postul de televiziune Pro TV a coborât aseară în clasamentul audiențelor TV, de pe întreg teritoriul României. Emisiunea în a cărui juriu se află Smiley și Tudor Chirilă a fost mai puțin urmărită de show-ul de la Antena 1.

Bătălia pentru audiențe TV

Conform ultimelor audiențe TV înregistrate aseară, Vocea României, show-ul de talente difuzat de Pro TV nu a reușit să-l depășească pe cel difuzat de postul TV concurent, Antena 1. Astfel, iUmor, emisiunea care îi are în juriul pe Delia Matache, Cheloo și Mihai Bendeac a fost prima în topul preferințelor românilor.

Mai mult decât atât, Vocea României a fost subclasată de postul de televiziune Kanal D. Postul turcesc a avut în grilă un nou serial turcesc, Gulperi, aflat la primele episoade, potrivit paginademedia.ro. Depășită pe publlicul comercial de Antena 1 și de Kanal D, la nivel național, show-ul de talente de la Pro TV a fost lider doar la orașe, cu ultima semifinală din sezon.

Audienţa posturilor TV vineri, 13 decembrie, pe intervalul semifinalei Vocea României (20.30-00.00), la nivel național
Audienţa posturilor TV vineri, 13 decembrie, pe intervalul semifinalei Vocea României (20.30-00.00), la nivel național

Marele câștigător al publicului a fost show-ul iUmor, difuzat pe Antena 1, care a avut aseară ediția finală.

„Este pentru a doua oară în acest sezon când Vocea României este bătută de iUmor, pe publicul comercial, zonă pe care Pro TV se dovedește a fi greu de învins. Prima oară s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni, când iUmor a avut o ediție specială, cu roasturi, potrivit aceleiași surse.

Antena 1 a fost lider de audiență fără drept de apel, la bătaie cu Vocea României. Postul Intact, cu finala iUmor pe interval, a avut o medie de 330.000 de persoane, pe publicul tânăr, al celor cu vârste între 18 și 49 de ani, și o cotă de piață de 23%. Live-ul Vocea României s-a apropiat de 290.000 de persoane (cifre peste săptămâna trecută) și o cotă de piață de 20%.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI