Ce mesaje de amenințare a primit Mirela Vaida. Magdalena Șerban, sms-uri violente

Ce mesaje de amenințare a primit Mirela Vaida. Magdalena Șerban, sms-uri violente
Ce mesaje violente și amenințări a primit Mirela Vaida de la Magdalena Șerban?

Episodul șocant petrecut în urmă cu câteva zile în cadrul emisiunii Acces Direct încă trezește semne de întrebare. Iată că acum ies la iveală alte detalii surprinzătoare! Mirela Vaida a primit mesaje violente de la Magdalena Șerban.

Mirela Vaida a primit amenințări și mesaje violente de la Magdalena Șerban

Atactul în direct de la Acces Direct rămâne încă un semn de întrebare și continuă să șocheze pe toată lumea. Mirela Vaida primise mesaje amenințătoare și violente din partea Magdalenei Șerban.

Amintim că scenele șocante au avut loc în urmă cu trei zile, atunci când celebra prezentatoare a fost atacată de o femeie cu probleme psihice în studioul emisiunii pe care o moderează. Cea din urmă a mărturisit după incident că se teme pentru viața ei, mai ales că în urmă cu o lună a început să primească mesaje de la o anume Magdalena Șerban.

Amenințările sunt scrise de la un cont de YouTube cu numele criminalei de la metrou, creat în 2020. Profilul nu are clipuri video postate și este urmărit de alte cinci persoane.

De pe acest cont au fost trimise mai multe mesaje în secțiunea de comentarii pe câteva din materialele video postate de Vaida. Magdalena Șerban a fost interesată în special de materialele care o prezintă pe vedetă acasă, în compania familiei.

Mesajele șocante primite de moderatoare

”Mirela, să îți cadă soarta mea în sufletul tău, să faci bebei în… De ce m-ai pus fă pe Acces Direct?”, a scris Magdalena Șerban înntr-unul din mesaje, transmis în urmă cu o lună.
”Bă, să vii la Târgșor, să vedem dacă acolo mai ai limbariță”, i-a mai scris femeia la un alt video.
”Zi, fă, Mirelo, de ce m-ai pus la Acces Direct?”, a întrebat Magdalena Șerban. ”Fă se zice la făraș, nu la fata de oraș”, i-a răspuns o internaută.
”Hai, că vede ea în 16 ani”, a comentat din nou Magdalena Șerban.
”Mă și miram unde sunt cârcotașii, uite că ai apărut dumneata”, a mai scris o fană.

”Ce ai cu Mirela? Ea doar a prezentat cazul tău, nu din cauza ei ești la pușcărie… Dacă ești femeia care a omorât acea fată la metrou, îți zic că ți-ai făcut-o cu mâna ta, ce credeai că se întâmplă dacă omori un om? Cu ce e de vină Mirela că tu ai omorât un om? Ai nevoie de ajutor, tratează-te, apoi vino și zi ce ai de zis, că ea nu are nici o vină, e doar o prezentatoare care a prezentat un caz, atât…”, i-a răspuns o altă admiratoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI