Ce mesaj i-a transmis Kira Hagi lui Ianis, de ziua lui. Ce relație există, de fapt, între copiii lui Gică Hagi

Ce mesaj i-a transmis Kira Hagi lui Ianis, de ziua lui. Ce relație există, de fapt, între copiii lui Gică Hagi
Kira Hagi i-a urat La mulți ani lui Ianis de Sfântul Ion

Kira Hagi i-a transmis un mesaj emoționant fratelui ei, Ianis, de Sfântul Ion. A publicat pe Facebook o fotografie în care cei doi apar împreună, alături de un mesaj care a fost apreciat de cei care îi urmăresc pe copiii lui Gică Hagi pe rețeaua socială.

Kira Hagi i-a urat La mulți ani lui Ianis de Sfântul Ion

„Am început anul așa cum vă doresc și vouă! Sunt fericită să fiu lângă cei mai dragi oameni din viața mea, sunt optimistă și sigură că #2020 o să fie un an în care vom iubi mult, vom fi curioși să descoperim lucruri noi, liberi să găsim ceea ce căutam… și vom face doar fapte bune! Nu-i așa?! LA MULȚI ANI!!!

P.S. La mulți ani de Sfantul Ion! La mulți ani, Ianis!”, este mesajul postat de Kira Hagi pe Facebook.


Fiica lui Gică Hagi i-a urat fratelui ei să aibă un an mult mai bun decât 2019. Anul trecut, Ianis a ajuns cu echipa națională de tineret în semifinalele Campionatului European și a obținut calificarea la Olimpiada din Tokyo, apoi a prins transferul la Genk, echipă care a jucat în grupele Champions League, alături de Liverpool, Napoli și Salzburg.

Ianis Hagi nu a prins însă primul 11 de prea multe ori, intrând pe teren pe finalul meciurilor. Tânărul mijlocaș ofensiv, care a fost transferat de la Viitorul Constanța pe 4 milioane de euro, a jucat doar 718 minute pentru Genk în 19 partide, a marcat 3 goluri și a dat 4 pase de gol.

Ianis a mai jucat 2 meciuri pentru Fiorentina și 92 de partide pentru Viitorul Constanța (24 de goluri și 14 pase de gol). La echipa națională a bifat 10 selecții, dar încă nu a marcat niciun gol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI