Ce mesaj i-a transmis Carmen Harra soțului ei mort. „În altă viață!“

Ce mesaj i-a transmis Carmen Harra soțului ei mort. „În altă viață!“
Ce mesaj i-a transmis Carmen Harra soțului ei mort. „În altă viață!“

În urmă cu aproape 10 ani, Carmen Harra trecea printr-o tragedie cumplită: își pierdea soțul. Cutremurător este, însă, faptul că vreme de 27 de ani clarvăzătoarea a știut că partenerul ei de viață nu va ajunge la vârsta de 60 de ani. Ce mesaj a postat acum aceasta pentru soțul ei, aflați în paragrafele următoare.

Carmen Harra a prezis moartea soțului

De-a lungul timpului, Carmen Harra a devenit cunoscută în întreaga lume datorită prezicerilor pe care le-a făcut. Despre ea circulă vestea că „prezice evenimentele karmice majore din toata lumea cu o acurateţe de 90%“. Mai șocant este faptul că femeia a prezis chiar moartea propriului ei soț.

Abia foarte târziu, mai exact, anul trecut, Carmen și-a făcut curaj să vorbească despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața ei, când și-a pierdut „sufletul pereche“, așa cum îl numește chiar ea.

„L-am cunoscut pe soţul meu după două zile şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. Soţul meu venea cu florile la uşă.

Eu fac calcule şi am ştiut de la început când va muri. Ştiam că el nu va depăşi vârsta de 60 de ani. Aveam lacrimi în ochi şi îi spuneam în glumă sau în serios că el trăieşte mai mult decât mine“, declara, nu cu mult timp în urmă, clarvăzătoarea.

Virgil, soțul lui Carmen Harra, a murit la vârsta de 59 de ani, din cauza cancerului la plămâni.

Mesaj pentru sufletul ei pereche: „Ne vom întâlni din nou“

Năpădită de amintiri și încercată de un sentiment de dor, cântăreața a postat o fotografie în care apare alături de soțul ei, notând următoarele cuvinte în descriere:

„Cu sufletul meu pereche acum 30 de ani la New York. Tot ce mi-a rămas sunt amintirile. Te iubesc pentru totdeauna și ne vom întâlni din nou în viața următoare“, a scris Carmen Hara pe contul ei de Instagram.

Virgil și Carmen s-au cunoscut în Statele Unite ale Americii (SUA), fiind dragoste la prima vedere. Cei doi au împreună trei fete: Alexandra, Florina și Carmen, care poartă numele mamei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI