22 feb. 2022 | 09:10

Ce mesaj a primit Andreea Bălan după divorțul de George Burcea și de la cine: „O iubesc” (exclusiv)

Monden
Ce mesaj a primit Andreea Bălan după divorțul de George Burcea și de la cine: „O iubesc” (exclusiv)
Mesajul primit de Andreea Bălan la scurt timp după divorțul de George Burcea

Fanii Andreei Bălan sunt surprinși de noile vești. Ce mesaj emoționant a primit cântăreața imediat după divorțul de George Burcea? Despărțirea de tatăl copiilor ei i-a adus admirația unui personaj cu care a avut mult discuții aspre în trecut și care i-a marcat întreaga carieră. Despre cine este vorba și ce mărturisiri i-a făcut la scurt timp după decizia definitivă dintre cei doi foști soți?

Ce mesaj a primit Andreea Bălan după divorțul de George Burcea: nimeni nu se aștepta la asta

Andreea Bălan a hotărât să-și schimbe viața. După ce ani la rând a visat la o familie, aceasta a făcut doi copii, s-a căsătorit cu tatăl acestora, ulterior problemele dintre ei i-au făcut pe soți să ajungă la divorț la doar cinci luni de la căsătorie.

Solista a reintrat în rândul burlăcițelor după procesul lung de divorț. Ea este din nou liberă, iar printre primii oameni care au felicitat-o pentru reușita sa a fost chiar tatăl ei. Bărbatul susține că Andreea este o adevărată mamă. Acesta i-a declarat că o iubește și o admiră.

Întreaga familie urmează să se reunească la petrecerea din 4 martie, zi în care Clara este sărbătorită. Amintim că vedeta și George Burcea nu mai locuiesc împreună de doi ani, iar de câteva zile sunt oficial divorțați. La aflarea veștii că procesul s-a terminat, tatăl artistei i-a transmis fiicei sale toată susținerea lui.

”O iubesc pe fata mea și o admir, sunt mândru de ea cum se descurcă de bine cu două fetițe, e și mamă adevărată și artistă desăvârșită. D-abia aștept să se apropie ziua de naștere a nepoatei Clara, pe 4 martie. Ne vom întâlni cu toții la o mică petrecere”.

,,Mă și sună foarte des”

Săndel Bălan a mărturisit că a fost un tată exigent în vremea în care fiica lui debuta în Andre, dar în rolul de bunic este cu mult mai blând. Cel din urmă își răsfață pe cât de mult posibil nepoțelele cu haine și jucării.

”Le cumpăr hăinuțe și agrafe ca pentru prințese, cu roz, soția îmi spune mărimea lor la rochițe. Sunt topit după nepoate, cea mare mă și sună foarte des să mă întrebe ce mai fac. Eu locuiesc la Ploiești, ele stau la București, dar le vizitez adesea, căci mă topesc de dorul lor”, ne-a mai declarat Săndel Bălan pentru impact.ro

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Revoluția bancomatelor. Primele schimbări îi nemulțumesc pe clienți
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Decizia luată de Comisia Europeană. Anunț pentru posesorii de telefoane mobile
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
RUSIA MUTĂ AVIOANELE cu RACHETE BALISTICE! Pregătiri de RĂZBOI
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro