Ce mașină de lux și-a cumpărat Cristina ICH. Vedeta nu s-a uitat deloc la bani

Ce mașină de lux și-a cumpărat Cristina ICH. Vedeta nu s-a uitat deloc la bani
Ce masina are Cristina Ich

E zi fericită pentru Cristina Ich și Alex Pițurcă, după ce aceștia și-au achiziționat două mașini de lux, cu care, evident, vor face senzație în trafic.

Ce mașină de lux și-a cumpărat Cristina ICH

Prețurile bolidurilor vedetelor se ridică la valori la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze. Vestea a fost dată chiar de Cristina Ich pe rețelele de socializare, postând mai multe imagini cu mașinile de lux care i-au impresionat pe fani.

„Fetelor, pe această ploaie mă duc să-mi iau mașina. Ce fericită sunt! Ce frumoasă e. Și asta e a lui Alex? E mai frumoasă a lui Alex. Eu nu cred că am fundiță. Ce drăguț. Nu cred că mi-au pregătit și flori. Așa da predare de mașină. Scaunele sunt superbe. Îmi place când desfac eu ceva nou.”, a spus Cristina Ich, admirându-și noua achiziție.

Cristina Ich a spus că mașina lui Alex Pițurcă i se pare mai frumoasă decât a ei, dar a spus că ei nu i s-ar fi potrivit deloc stilului său.

„Asta e mașina lui Alex, dar nu a venit încă să și-o ia. E divină mașina lui Alex, e mult mai frumoasă decât a mea, dar mie nu mi se potrivește modelul ăsta deloc”, a mai spus Cristina Ich.

Cum a ajuns Cristina Ich să fie cunoscută în mediul online

Cristina Ich, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri, a povestit cum a început implicarea sa în online, unde a ajuns să devină cunoscută.

„Eu nu am fost conștientă. Ca un om inconștient, m-am băgat cu un băiat și am început să mă scălămbăi pe Facebook. Viață m-a dus unde a vrut ea. Eu am plecat, mama și-a refăcut viață, suntem o familie fericită. Am intrat la facultate, apoi eu am ajuns la o agenție de modeling am plecat la Milano, Londra. Mi se părea că băiatul de la Bromania seamănă cu actorul din Prison Break.

I-am dat un mesaj, am făcut un filmulet și a avut succes. Începi să ai succes și ai impresia că trebuie să faci tu lucrurile și să nu mai depinzi de nimeni. Să fiu propriul stăpân, să nu fiu la cheremul nimănui. Am început să fac chestiile astea de dezvoltare personală, cum să ne îmbracăm, și făceam niste porcarii la început. Eu am încercat să fiu pe placul tuturor dar am înțeles tărziu că nu se poate”, a declarat Cristina Ich, acum ceva timp, pentru alephnews.ro. Amintin că Cristina Ich s-a aflat pe primul loc în topul inflencerilor din 2020.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI