Cristina ICH a luat-o prin surprindere pe Gina Pistol. Ce mesaj i-a transmis

Gina Pistol recunoaște sincer că este greu să fi mamă

Gina Pistol este o mămică fericită. Imediat după nașterea micuței Josephine Josephine, vedeta și-a intrat în rol, ocupându-se în permanență de micuțul bebeluș. Alături de este în permanență și Smiley, iar tot ceea ce fac anunță pe rețelele de socializare. Una din mărturiile Ginei Pistol a fost exact despre noua sa postură, recunoscând că nu este una ușoară. Reacțiile admiratorilor au venit imediat, printre aceștia numărându-se și Cristina ICH.

Gina Pistol felicitată de Cristina ICH pentru sinceritate

Gina Pistol, pe lângă rolul de mămică, este activă și pe rețelele de socializare, dialogând în permanență cu fanii. Mai ales acum, de când a venit pe lume muicuța Josephine Ana Maria, fanii de-abia așteaptă vești noi de la Gina și Smiley.

Într-unul din dialogurile sale Gina Pistol a făcut una din cele mai sincere mărturisiri, iar reacțiile au venit imediat. Vedeta a recunoscut că, deși fericită, rolul de mamă nu este atât de ușor pe cât și-a imaginat, și că îi ocupă aproape tot timpul. Printre cei care au reacționat imediat la dezvăluirile pline de sinceritate ale Ginei a fost și Cristina ICH, aceasta din urmă scriind pe Instagram:

”Este obsesia asta cu mama perfectă. Deci Gina Pistol… eu o admir pe femeia aia enorm pentru că este atât de sinceră. Credeți-mă că vorbesc despre stările pe care le ai imediat după sarcină și sunt multe mame care trec prin asta.

Nu e tocmai fericirea aia de nedescris pentru toate femeile. Sunt femei care trec printr-o oarecare depresie și nu-s puține. Când Gina a făcut un story eu am înțeles-o perfect din toate punctele de vedere.”, a spus Cristina Ich pe Instagram.

Gina Pistol recunoaște sincer că este greu să fi mamă

La nici două săptămâni de la venirea micuței pe lume, Gina Pistol încerca să le atragă atenția viitorelor tinere mămici că nu este totul pe roze și că statutul de mămică este mai mult de-atât. Mesajul Ginei a avut parte de reacții din partea fanilor pline de admirație și felicitări. Gina și Smiley se ocupă împreună de micuța Josephine și timpul parcă se comprimă, nerămânându-le timp prea mult și pentru alte lucruri.

”Nu vreau să par mama perfecta pe Instagram. N-am de gând să fac asta şi nu o voi face niciodată. Pur şi simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine primele două săptămâni au fost groaznice. Nu îmi dădeam seama ce se întâmplă.

Tot ce citisem, tot ce mi s-a spus la spital, de către moaşe, de către asistente, am păşit în casă şi am uitat tot. E dureros când plânge şi nu ştii ce să îi faci să îi alini suferinţă şi să nu mai plângă aşa. Cumva toate lucrurile astea adunate aşa m-au epuizat fizic şi psihic. Puţine ore dormite pe noapte…”, scrie Gina Pistol (Sursa: instastory)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI