Ce mașină are Elon Musk, de fapt. Fanii Tesla și-au dat seama cu greu că el e la volan

Ce mașină are Elon Musk, de fapt. Fanii Tesla și-au dat seama cu greu că el e la volan
Ce mașină are Elon Musk

Deși a fost depășit de Jeff Bezos la bani, CEO-ul Amazon devenind acum cel mai bogat om din lume, Elon Musk rămâne, totuși, printre ”grei”, averea sa ridicându-se la 177,6 miliarde de dolari. Drept dovadă stau și imaginile recente cu el, când a fost surprins la volanului unei supermașini.

Elon Musk a fost surprins la volanul mașinii Tesla Cybertruck

Elon Musk a ieșit din nou la plimbare cu Tesla Cybertruck. Miliardarul a mers vinerea trecută pe șantierul noii fabrici din Texas, unde va fi produs automobilul.

„Tocmai am fost acolo, conducând Cybertruck pe șantierul unde va fi construită (fabrica)”, a notat ulterior Musk pe Twitter.

Cybertruck este camioneta electrică prezentată de Tesla la Salonul auto de la Los Angeles. Creația arată ca o mașină blindată cu un design futurist. Are o autonomie de 800 de kilometri, iar prețul pornește de la 39.000 de dolari. Primii clienți ar urma să intre în posesia automobilelor în acest an, dar Tesla este cunoscută pentru nerespectarea termenelor, așa că premiera poate avea loc, cel mai probabil, în 2022.

Colecția de autoturisme a miliardarului⌈ Prima achiziție 

Prima mașină deținută de Elon Musk a fost un BMW 320i din 1978. Aceasta a fost distrusă complet de un tânăr aflat în internship la prima companie lansată de Musk, Zip2. După ce a vândut această afacere cu peste 300 de milioane de dolari, în luna februarie a anului 1999, el a sărbătorit cu o nouă achiziție. Și-a cumpărat atunci un McLaren F1, cea mai rapidă mașină de serie la vremea aceea. Nu a ținut-o mult timp fiindcă a fost, de asemenea, distrusă, dar într-un accident auto, de această dată chiar de el.

El mai deține și un Porsche 911 Turbo (2012), un Hamann BMW M5 (2006), Jaguar E-Type (1967), Ford Model T (1920). În 2013 a plătit 1 milion de dolari la o licitație pentru un Lotus Esprit din 1976 modificat. Acest automobil este celebru nu numai pentru că la volanul său a urcat Musk, ci și pentru că a apărut în pelicula ”James Bond: The Spy Who Loved Med”.

Totodată, el mai are și patru autoturisme produse de compania sa, anume Cybertruck, Roadster, Model X și Model S. Cum un cunoscător are și preferate, modelul Roadster este adesea condus de acesta, potrivit dailymail.co.uk.