Ce lovitură pentru Elon Musk. Câți bani a pierdut, nu credea că o s-o pățească așa

Ce lovitură pentru Elon Musk. Câți bani a pierdut, nu credea că o s-o pățească așa
Elon Musk a pierdut foarte mulți bani

Lovitură dură pentru Elon Musk! Acesta a pierdut foarte mulți bani. Ce s-a întâmplat cu poziția acestuia pe care cândva se ținea bine? Iată detalii despre situația în care se află geniul acum!

Lovitură pentru Elon Musk! Celebrul fizician a pierdut foarte mulți bani

Elon Musk pierde a doua poziție din clasamentul celor mai bogați oameni din lume! Celebrul fizician a pierdut sume importante în timpul acesta, după cum arată ultima înregistrare a averii sale din această săptămână.

Mai exact, e vorba despre aproximativ 6.2 miliarde de dolari, bani care l-au adus pe a treia poziție în topul Forbes al miliardarilor. Pierderile au început în cursul zilei de miercuri, la ultima ședință bursieră din săptămâna unde s-a arătat că acțiunile Tesla au scăzut cu 5%.

Averea inginerului este acum de 150.9 miliarde de dolari, timp în care în luna februarie era de 191 miliarde de dolari. Conform Mediafax, persoana care i-a luat locul lui Musk în clasament este acum francezul Bernard Arnault, proprietarul conglomeratului LVMH, care cuprinde peste 70 de mărci de lux.

Averea celui din urmă este de 155.6 milioane de dolari. Fondatorul Amazon îl depășește acum pe CEO-ul Space X cu aproape 25 de miliarde de dolari. Chiar cu câteva zile în urmă Tesla scădea cu 25%, iar Elon Musk pierdea 15 miliarde de dolari într-o singură zi, vreme în care magnatul avea o avere de 166.1 miliarde de dolari.

Acesta se declară agnostic, e socialist convins, fumează marijuana și e pasionat de filmele SF. Este geniu, inginer, proiector industrial, antreprenor și o celebritate.

O invenție pe care nu mulți o cunosc

Neuralink – „În iulie 2016, Elon Musk a fondat Neuralink, o companie neurotehnologica care are drept scop dezvoltarea interfatei creier-computer, dar și tratarea afecțiunilor neurologice. Prin implantarea unui dispozitiv pe creier și declanșarea conexiunii prin impulsuri, oamenii vor putea cu puterea gândului să acceseze computerele și să navigheze pe internet ori să programeze.

Sau vor putea chiar să transmită mesaje pe telefon cu puterea minții. S-ar putea crea o super rețea wireless și chiar am putea ajunge să comunicăm telepatic. Neuralink lucrează în prezent la un dispozitiv similar mașinii de cusut, capabil să implanteze în creier electrozi, “fire” transmițătoare, subțiri de 4-6 micrometri. Elon Musk susține că a făcut teste cu succes pe șoareci și a declarat că o maimuță căreia i-a fost implantată electrozi a putut să controleze un computer, Neuralink a anunțat că vor fi efectuate experimente și pe oameni în viitorul apropiat, poate chiar în anul 2020. Va fi Elon Musk cel care va transforma oamenii în cyborgi?”, arată histora.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI