Ce mai face văduva lui Mihai Constantinescu, la 3 ani de la moartea artistului

Ce mai face văduva lui Mihai Constantinescu, la 3 ani de la moartea artistului
Cum se simte văduva lui Mihai Constantinescu, la aproape trei ani de la stingerea din viață a artistului. N-a schimbat absolut nimic.

Deși sunt aproape trei ani de la trecerea în neființă a iubitului artist Mihai Constantinescu, nimic din locuința sa nu s-a schimbat. Văduva cântărețului a păstrat lucrurile fix așa cum erau când el ne-a părăsit. Simona Secrier încearcă să-și continue viața fericită, deși se confruntă și cu momente când îi este mai greu. Află cum se simte văduva lui Mihai Constantinescu, la trei ani de la moartea artistului.

Cum se simte văduva lui Mihai Constantinescu

Simona Secrier, fosta parteneră de viață a regretatului artist Mihai Constantinescu, rupe tăcerea. După trei ani de la trecerea din viață a soțului, femeia încă trăiește legătura aparte pe care a avut-o de-a lungul căsniciei sale. Uneori, îl visează noaptea pe Mihai Constantinescu. L-a vizat și înainte de pandemia de coronavirus, potrivit relatărilor sale. Iată ce dezvăluie fosta soție a lui Mihai Constantinescu, după aproape trei ani de la moartea artistului.

„L-am văzut luminos, grăbit și agitat. Am vrut să-l îmbrățișez, mi-a zis să vin lângă el, să vorbim. Eram parcă la o petrecere câmpenească, și mi-a zis așa: „Bine că am scăpat din mizeria aia!”. M-am trezit, nu știam cum să interpretez visul, dar după ce a început pandemia am înțeles mesajul lui”, a povestit Simona Secrier, adăugând că alteori îl visează pe Mihai Constantinescu și interpretând pe scenă.

Fosta parteneră a cântărețului este ferm convinsă că locul unde s-a dus artistul este mult mai bun decât aici. Mai mult, ea a mărturisit că face tot ce ține de ea pentru a-și ușura clipele de pe lumea cealaltă. Se roagă pentru el și îi vizitează des mormântul, de trei, patru ori pe săptămână. Acolo este și locul ei de reculegere.

„Mereu mă întreba: „Ai să vii să-mi aduci o floare?”. Îi duc mereu flori, am grijă să fie udate, schimbate, frumoase. Eu am grijă de acel loc, nu este departe de casa mea, ajung destul de repede cu mașina”, a spus văduva lui Mihai Constantinescu, pentru Ego.ro.

Medicamentul pentru tristețe al Simonei Secrier

Ce mai face Simona Secrier, însă, când se simtă năpădită de amintiri? Dacă e învăluită de tristețe, fosta soție a lui Mihai Constantinescu încearcă să se concentreze pe muncă. Se plimbă, citește sau face orice altceva care să o mențină într-o continuă activitatea. Aceasta din urmă este medicamentul fostei partenere împotriva mâhnirii.

De asemenea, Simona Secrier a spus, la solicitările jurnaliștilor, că nu își dorește să se implice într-o altă relație romantică. Nici copil nu vrea să înfieze. Femeia se bucură cât de mult poate de nepoții cu care a binecuvântat-o Dumnezeu.

„Este greu să îl înlocuiești pe Mihai cu altcineva. În sufletul, inima și în mintea mea este doar el. Mă simt bine așa, nu mă gândesc la o prietenie (romantică – n.r.). Nu vreau să-mi împart suferința cu altcineva, este doar a mea. Nu m-am gândit să înfiez un copil, mâine-poimâine fac 50 de ani, nici nu știu dacă aș putea înfia la vârsta aceasta, dar am nepoți și mă bucur de ei”, a conchis Simona Secrier, potrivit sursei citate.