Ce mai face Simona Secrier, la 1 an de la moartea lui Mihai Constantinescu: ”Nu prea îmi place”

Ce mai face Simona Secrier, la 1 an de la moartea lui Mihai Constantinescu: ”Nu prea îmi place”
Simona Secrier, la un an de la moartea lui Mihai Constantinescu. Și-a serbat ziua de naștere în liniște

Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, își serbează singură ziua de naștere, la peste un an de la moartea soțului. Artista a declarat că acum își dorește doar să fie sănătoasă și nu mai visează la vremuri ca cele din trecutul apropiat, când se cinstea în această zi departe de București, alături de persoana dragă și prietenii apropiați.

Simona Secrier, aniversare fără fast la un an de la moartea lui Mihai Constantinescu

Simona Secrier își celebrează ziua de naștere, iar modul de a se bucura că a mai adăugat un an în buchetul vieții este complet diferit de ultimii ani. Până acum, în această zi, ea petrecea timp alături de Mihai Constantinescu și câțiva alți oameni dragi, în diferite locații.

Astăzi, cântăreața a avut o zi obișnuită, doar cu amintirea că este aniversarea ei. A fost la serviciu, a primit multe urări din partea colegilor și apropiaților și a purtat discuții cu toți cei care au căutat-o pentru a o felicita. Petrecerile, care oricum nu sunt potrivite în această perioadă, nici nu are cu cine să le pună la cale, în special acum, de când în viața ei nu mai există Mihai Constantinescu.

„Nu prea îmi place să petrec, că îmbătrânesc. Dar ăsta e cursul vieții. Încerc să fiu într-un echilibru și să păstrez o armonie cu mine și cei din jurul meu. Eu și Mihai nu petreceam singuri niciodată, mereu eram cu prietenii. De obicei plecam din București. Mergeam foarte des la Rășnov, ne plăcea acea zonă. Eram doar noi și vreo 10-15 prieteni”, a povestit Simona la Antena Stars.

„Îmi doresc să fiu sănătoasă, familia mea, prietenii mei” 

Aceasta a rememorat perioadele când la acest eveniment lua parte regretatul soț, care nu numai de ziua ei o surprindea cu daruri, ci mai mereu, își amintește ea. Acum, petrece singură, cu pisica ei.

„El îmi făcea surprize în fiecare zi, nu trebuia să fie ziua mea ca să îmi cumpre un cadou. Îi plăcea să se plimbe foarte mult prin mall-uri, îmi făcea cadouri în fiecare zi. Avea gusturi foarte bune. Petrec singură eu și cu pisicuța mea. Din cauza situației nu mă pot vedea cu prietenii mei. Dar a primit o sumedenie de mesaje. A trecut repede ziua că am tot vorbit la telefon. Îmi doresc să fiu sănătoasă eu, familia mea, prietenii mei”, a completat aceasta.