15 feb. 2021 | 18:25

Cum a apărut fosta soție a lui Mihai Constantinescu, la un an și jumătate de la moartea artistului FOTO

Monden
Cum a apărut fosta soție a lui Mihai Constantinescu, la un an și jumătate de la moartea artistului FOTO
Cum a apărut fosta soție a lui Mihai Constantinescu, la un an și jumătate de la moartea artistului FOTO

Mihai Constantinescu a fost unul dintre cei mai iubiți artiști ai acestei țări. În urma lui au rămas nenumărate melodii pe care fanii săi încă le mai fredonează. Însă, la finalul anului 2019 vedeta s-a stins din viață. Cum a fost fotografiată fosta lui soție la un an și jumătate de la dispariția cântărețului.

Mihai Constantinescu și Mihaela, prieteni și după divorț

Mihai Constantinescu și-a pierdut viața în urma unor afecțiuni cardiace. A părășit această lume la vârsta de 73 de ani, iar alături până în ultima clipă i-a stat cea de a doua soție, Simona. Primul mariaj l-a avut cu Mihaela Constantinescu, alături de care a trăit timp de 28 de ani si cu care a rămas în relații foarte bune chiar si după divorț. Mariajul celor doi a fost unul foarte discret. Cei doi au ales să se despartă în anul 2003, în urma unor neînțelegeri.

După separarea celor doi, fosta soție a artistul și-a văzut de viață alături de un italian, care se pare că a făcut-o extrem de fericită, după cum declara chiar ea.

Nu ne-am logodit, el m-a cerut de soţie, dar nu vreau să mă mai căsătoresc. E o relaţie frumoasă, dragostea cu un italian e incomparabilă. Aşa cum spunea şi Angelina Jolie, italienii fac totul altfel. Mă aşteaptă la aeroport, ne plimbăm ţinându-ne de mână. După părerea mea, cea mai elevată formă de a demonstra iubirea e sărutul. Maurizio sărută foarte bine, aşa m-a şi cucerit, mărturisea la vremea respectivă fosta soție a lui Mihai Constantinescu pentru click.

Soțiile regretatului artist, în relații bune

Mihaela Constantinescu, fosta soție a artistului și Simona Secrier, cea de a doua soție a lui Mihai Constantinescu au fost în relații foarte bune de-a lungul timpului. Artistul și cele două femei pe care le-a dus la altar obișnuiau să petreacă timpul împreună, ieșind la restaurante. Compozitorul ar fi fost cel care a ținut mult ca cele două femei importante din viața sa să se înțeleagă bine.

Important e să te înţelegi cu omul de lângă tine. Vom face actele pentru că aşa e bine să fie, aşa vrea societatea. Nu am făcut asta până acum pentru că nu ne-a preocupat, spunea artistul în urmă cu mai mulți ani, la Antena Stars, referindu-se la hotărârea sa de a se recăsători pentru a doua oară.

Recent, prima soție a regretatului artist, Mihai Constantinescu, a fost surprinsă în parcarea unui mall din Capitală. Mihaela Constantinescu, în vârstă de 60 de ani, se menține într-o formă de zile mari. Femeia a fost surprinsă de reporterii impact.ro în fața unui mall din București, unde a fost așteptată de propriul său șofer. Mihaela este proprietara unui Range Rover de toată frumusețea. Ea a ieșit din centrul comercial cu foarte multe cumpărături în mână.  Aceasta avea sacoșe cu produse pentru copii, iar apoi a fost dusă de bărbat la biroul ei din zona Dorobanți.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro