Ce legătură este, de fapt, între Nicușor Dan și Elena Udrea. S-a aflat după alegeri

Care este legătura dintre Nicușor Dan și Elena Udrea.

Dezvăluirea făcută după alegerile locale din 2020. Între Nicușor Dan, cel care a câștigat la alegerile locale, și Elena Udrea există o legătură neștiută.

Ce legătură este între Nicușor Dan și Elena Udrea

În urma primelor rezultate, Elena Udrea a dezvăluit ce legătură există între ea și câștigătorul alegerilor pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan.

Fosta blondă de la Cotroceni a spus că, după părerea ei, Nicușor Dan nu poate să fie un primar general al Bucureștiului mai rău decât Gabriela Firea.

”Sunt de părere că Nicușor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rău decât Gabi Firea, deci nu prevăd o catastrofă prin venirea lui la Primărie. Dar nici nu va rupe gura târgului că primar. Am lucrat cu el când am fost ministru, așa că mă bazez pe ceva ce am constatat direct”, a scris Elena Udrea, pe internet.legatura

Totodată, Elena Udrea le-a urat succes tuturor celor care au câștigat, ea votând însă cu Traian Băsescu și PMP.

”Vom vedea peste 4 ani dacă au meritat această speranță și entuziasm cu care au fost aleși, sau doar istoria se repetă și electoratul pur și simplu are nevoie să fie hrănit periodic cu ideea de schimbare.

P.S. Cum e aia că Orban anunță cea mai mare victorie a PNL??? A lui poate, cu alegerea de a-l susține pe Nicușor Dan. Dar nu a PNL-ului, care cu 18-19%, este perdant în aceste alegeri”, a mai adăugat Elena Udrea.

Ce crede Elena Udrea despre succesul USR, la alegerile locale

Elena Udrea a spus ce crede despre succesul USR-ului, la alegerile locale din 2020.

”Deci s-a votat cu entuziasm «noul». Cam cu același entuziasm cu care se vota PD în 2004…  pentru cei care nu știu că și atunci venea «o nouă clasă politică» care  «alunga PSD-ul» cum zic acum cei de la USR și Plus.

Și eu zic că cei care au venit atunci au făcut chiar lucruri bune pentru București și România, dar să știți că și ei sunt cei pe care votul de azi a vrut să îi înlocuiască în politică. Deci  «noul» de atunci a devenit «vechiul» de azi”, a scris ea.

Elena Udrea
Ce legătură este între Elena Udrea și Nicușor Dan.

Mai mult, Udrea a făcut previziuni cu privire la ce se va întâmpla cu USR Plus peste doar patru ani.

”Tot acest entuziasm se va transformă într-o mare dezamăgire. Cei care au votat cu valul azi au uitat că a existat Guvernul Cioloș, care s-a dovedit printre cele mai incapabile guvernări, au ignorat toate dovezile care au arătat că reprezentații USR Plus sunt la fel ca toți ceilalți politicieni, prinși în afaceri cu statul, implicați în lobby-uri pentru interlopi locali sau multinaționale, dedați la nepotisme sau pur și simplu nepregătiți pentru funcțiile pe care le ocupă…

Din argumentul că usr-iștii sunt «schimbarea în bine», votanții lor au trecut la acela că USR și Plus «sunt schimbarea», ceea ce mi se pare mai realist și mai onest. Schimbare să fie, chiar dacă nu neapărat în bine”, a mai scris Elena Udrea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI