Ce legătură are agresorul lui Laurette cu Gigi Becali. Cum ademenea fetele în cluburi

Ce legătură are agresorul lui Laurette cu Gigi Becali. Cum ademenea fetele în cluburi
Caz Laurette: legătura dintre agresorul ei și Gigi Becali

Detalii din cazul lui Laurette! Care este legătura dintre agresorul celebrei mulatre din showbiz cu Gigi Becali? Bărbatul ademenea în trecut fetele în cluburi. Ce tactică folosea și care sunt noile informații despre acesta?

Legătura dintre agresorul lui Laurette cu Gigi Becali

Noi detalii ies la iveală din cazul șocant al lui Laurette! Cunoscuta mulatră din showbiz-ul românesc a trecut prin clipe teribile în urmă cu aproape două săptămâni. Amintim că aceasta a fost agresată de un bărbat pe care îl cunoștea de câteva săptămâni, dar cu care se mai întâlnise fizic încă o singură dată în afară de ziua dezastrului.

Totul s-a petrecut într-o cameră de hotel din Centrul Vechi al Capitalei. Marian Tătic avea de atunci să intre în atenția organelor de poliție. Se pare că acțiunile sale nu sunt o premieră, pentru că bărbatul iubește viața de noapte, dar și femeile frumoase și dornice de astfel de conjuncturi.

”Stătea la bar și urmărea oamenii cu bani. Le analiza comportamentul, ce femei sunt la masă, cine e cu cine”, sunt mărturiile unei tinere care l-a regăsit pe acesta în BOA, renumit club din București, și care ar fi urmat să aibă soarta lui Laurette.

”Mie mi s-a părut ciudat că atunci când eram cu bărbați la masă nu se vedea prin preajmă, când la masă eram numai fete, venea, analiza, se uita la genți. Mi-am zis atunci că avem un hoț. Îl tot arătam cu degetul bodyguarzilor de la BOA, că e hoț și, când mă vedea că arăt, fugea”, spune tânăra.

Marian Tătic a început ușor să preia stilul de viață și tactica oamenilor pe care îi analiza atent la ieșirele sale. Uneori se dădea drept om din fotbal. De exemplu: Negoiță, fost acionar al lui Dinamo. Zvonurile din oraș arătau că era ba italian, ba arab, era mereu vigilent și niciodată nu-și arăta documentele.

Cum acționa bărbatul?

„El e psihopat. Evită zona Nordului, îl găsești doar în cluburi, în Centrul Vechi, pe Decebal. Adevărul e că el le ademenea pe fetele pe care le vedea prin cluburi, pe la mese, făcea rost de numărul lor și le scria că e prieten cu Becali sau alte nume grele, iar ele se duceau cu el. Știu eu cinci povești din oraș, cu toate am vorbit. Ele îl credeau, se duceau, le …. și le fura din geantă, bani, telefon… Ele nu mergeau apoi la poliție, normal, dar uite că a devenit și violent”
Fostă victimă a lui Marian Tătic, agresorul lui Laurette

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI