Ce mesaj a primit Laurette din partea agresorului de la hotel. A făcut totul public

Laurette a trecut prin clipe de coșmar, atunci când un bărbat a încercat să o omoare într-un hotel din Capitală. Vedeta a povestit tot ce i s-a întâmplat și a declarat că va depune plângere la Poliție.

Ce mesaj a primit o altă femeie de la agresorul lui Laurette

De altfel, ea a spus că bărbatul a curtat-o mult timp înainte să se întâlnească, iar conflictul din camera de hotel a izbucnit spontan. Acum, noi detalii apar după ce scandalul a luat amploare. Bărbatul nu este străin de violența domestică și s-a aflat că fosta lui iubită a obținut un ordin de restricție împotriva lui.

În plus, Laurette a declarat că a primit un mesaj de la o femeie care era pe cale să fie ademenită de același individ. Vedeta a postat mesaje din care reiese că individul care era să o omoară a încercat să abordeze și să atace și alte femei.

”Așa e, sunt de acord cu tine. Sunt un bărbat matur, care știe să respecte o femeie deosebită ca tine din toate punctele de vedere. Țin foarte mult la discreție și cer același lucru. Repet, îmi placi foarte mult și ce am vorbit mă țin de cuvânt. E plăcerea mea sinceră. Sunt o persoană foarte responsabilă și îmi place să vorbesc sincer și deschis cu tine că așa mi-ai părut și tu ca persoană. E plăcerea mea, mă repet, 3.000 de euro pentru tine și 500 de euro pentru prințesa ta micuță, să iei ceva drăguț, ce dorește ea. Vine din partea mea cu drag”, se arată în mesajul pe care agresorul lui Laurette Atindehou l-a trimis unei femei. 

Vedeta a postat mai multe mesaje primite de la diverse femei, în care îi spuneau că și pe ele a încercat să le ademenească cu bani și cadouri. În plus, a mai spus cineva într-un mesaj primit de Laurette, bărbatul urmărea fetele în club și le fixa cu privirea, mergând după ele la garderobă și chiar la toaletă.

Laurette Atindehou a încheiat seria InstaStory-urilor cu un citat motivațional, spunând că „nu există înfrângere pentru mine, există doar învățare”.

Laurette urmează să se opereze, după bătaia încasată

Vedeta a arătat pe rețelele sociale cu ce urme s-a ales în urma atacului. Ea avea genunchii plini de sânge și o mână bandajată. În plus, a declarat ea, bărbatul a vrut să o bage cu capul în vasul de toaletă.

Acum, ea urmează să se opereze, după ce i s-a deplasat sânul stâng, ca urmare a agresiunii suferite. Laurette a mai spus că individul a mușcat și ca prin minune a reușit să strige după ajutor, moment în care angajații hotelului au sunat la 112. 

„Am avut amețeli foarte mari la cap, și picioarele mă dureau foarte rău. Am genunchiul stâng luxat și răni la ambele picioare. M-a târât pe covor și mai provin de la lupta mea cu el, el fiind cu toată greutatea peste mine. Mă chinuiam să ajung să deschid ușa. Urmele de sânge sunt din cauză că el m-a mușcat de mână în timp ce mă târam să deschid ușa. Avea la gură numai sânge, era plin de sânge”, a povestit Laurette la XNS.