EXCLUSIV Cel mai negru coșmar pentru Diana, fiica lui Adrian Enache. Ce s-a întâmplat după eliberarea agresorului ei

EXCLUSIV Cel mai negru coșmar pentru Diana, fiica lui Adrian Enache. Ce s-a întâmplat după eliberarea agresorului ei
EXCLUSIV Cel mai negru coșmar pentru Diana, fiica lui Adrian Enache. Ce s-a întâmplat după eliberarea agresorului ei

Au trecut aproape șase ani din momentul în care a fost agresată și înjunghiată de un bărbat, însă fiica lui Adrian Enache nu poate uita de ororile prin care a trecut. Acum, Diana se teme de o posibilă răzbunare a agresorului.

Fiica lui Adrian Enache, la un pas să fie violată

La sfârșitul anului 2014, fiica lui Adrian Enache a trecut printr-o adevărată traumă. Întoarsă de la o petrecere noaptea târziu, Diana a observat că lumina în apartament nu funcționează. Astfel, ea l-a chemat pe paznicul blocului și l-a rugat să verifice siguranțele de la panou. Numai că, în momentul în care a intrat în locuința tinerei, bărbatul ar fi încercat să o violeze, iar ceea ce a urmat pare desprins din filmele de groază.

Conform declarațiilor fiicei lui Adrian Enache, ea s-a luptat corp la corp cu agresorul, Kanan Ali, și a reușit să fugă. Nu înainte ca bărbatul să o taie pe mâini, pe sâni și pe gât. Libanezul a fost imediat prins de polițiști, iar după un an de proces, el a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare. Pentru Diana a urmat o perioadă grea, în care a fost nevoită să meargă la psiholog pentru a trece peste trauma suferită.

Se teme să iasă din casă de grija agresorului!

Deși și-ar dori să uite acele momente cumplite, este nevoie să își privească în oglindă cicatricea de pe sân, pentru a-i reveni în minte toate momentele dureroase prin care a trecut. La începutul acestui an, Kanan Ali a fost eliberat din închisoare, iar vestea a bulversat-o total pe fiica lui Adrian Enache. Artistei îi este extrem de teamă că bărbatul ar putea să se răzbune pentru faptul că a fost închis, așa că au fost nevoie de măsuri sporite de siguranță pentru frumoasa brunetă:

“Nu iese din casă neînsoțită aproape niciodată. Dacă tatăl său este acasă, o conduce până la mașină. Mai tot timpul vin prieteni sau colegi să o ia. Diana umblă tot timpul cu spray paralizant în geantă, la îndemână. Deși încearcă să pară puternică, în sufletul ei se teme, este foarte precaută, se uită în toate părțile înainte să iasă din bloc sau de oriunde se află. Și tatăl său este la fel de stresat și precaut”, ne-au mărturisit apropiați ai Dianei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI