Ce le-a transmis Ramona Gabor românilor care o critică: „E păcat, e trist”

Ce le-a transmis Ramona Gabor românilor care o critică:
Ramona Gabor, mesaj pentru toți românii care o critică

Ramona Gabor s-a săturat ca lumea să îi atribuie atâtea critici și judecăți, așa că le-a transmis un mesaj. Frumoasa soră a Monicăi este scârbită de atitudinea unor români, așa că s-a hotărât să fie transparentă și să spună lucrurilor pe nume.  Ce mesaj dur a transmis Ramona?

Ramona Gabor, mesaj pentru românii care o critică

Ramona Gabor este în continuare unul dintre cele mai discutate figuri din showbiz, cu toate că a ales să părăsească România în urmă cu câțiva ani. În aceeași situați se află și sora ei, care s-a stabilit deja de o bună perioadă peste ocean. Din păcate, dacă Ramona este foarte apreciată peste hotare și iubită ca figură și ca om, se pare că acasă nu are același noroc. Toată ura asupra Ramonei a venit după ce vedeta a organizat, pe o rețea de socializare, o sesiune de întrebări și răspunsuri. Mărturisirile pe care le-a făcut i-au adus în prim-plan reacții negative din partea celor care o urmăreau în mediul online.

”De fiecare dată când primesc mesaje negative acestea sunt din partea românilor. Voiam să vă zic, totuși, să încercați să fiți mai buni, mai iubitori, mai drăguți unii cu alții… Să nu mai fim atât de răi pentru că nu ajută cu nimic în viață. Nu e bine să avem aceste sentimente de ură pentru persoane pe care nu le cunoaștem. E păcat, e trist”
Ramona Gabor

Ramona Gabor, mesaj dur pentru românii care o critică
Ramona Gabor, mesaj dur pentru românii care o critică

„Încerc să fiu fericită în fiecare zi”

Deși deține un corp de invidiat și nu ar avea deloc de ce să-și facă griji pe partea sentimentală pentru că nu duce lipsă de pretendenți, Ramona este tot singură. Aceasta se ocupă strict de job-urile sale, lucru care nu-i mai lasă prea mult timp liber.

”Nu, acum, nu am iubit. Lucrez în industria modei, în Dubai și încerc să fiu fericită în fiecare zi. Îmi place să călătoresc, îmi place să mă bucur de plajă și de apusuri”
Ramona Gabor

Urmăriți Playtech.ro și pe