Ce le-a spus Daniela Crudu medicilor, imediat după ce a fost bătută. Cristi Brancu aruncă bomba

Ce le-a spus Daniela Crudu medicilor, imediat după ce a fost bătută. Cristi Brancu aruncă bomba
Ce le-a spus Daniela Crudu medicilor, imediat după ce a fost bătută. Cristi Brancu aruncă bomba

Ce le-a spus Daniela Crudu, fosta asistentă a lui Capatos, imediat după ce a fost bătută de iubitul croat. Prezentatorul TV Cristi Brancu a venit cu detalii, într-o înregistrare video postată pe YouTube.

Ce le-a spus Daniela Crudu medicilor după ce a fost bătută?

Daniela Crudu a sunat la serviciul de urgențe 112 pe 9 februarie, la ora 5:30, și a afirmat că este agresată fizic de iubitul ei. În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, au constatat că cele spune de vedetă erau adevărate. Cu toate acestea, când i-au adus la cunoștință că poate depune plângere împotriva bărbatului, bruneta a refuzat. Vedeta a ajuns la spital cu traumatism cranio-facial, piramidă nazală ruptă, entorsă și loviri în jurul abdomenului. Iubitul croat este fost luptător, afacerist, semi-interlop, pe nume Seco Dubravko, un bărbat gelos.

Există antecedente. Nici când era cu fotbalistul Mihai Costea, poreclit Nilă, care atunci era la Steaua,  nu dormea liniștită. Și sportivul o lovea, tot din motive de gelozie. De altfel, bărbatul i-a stins și țigara pe față.

Cum a decurs ziua în care Daniela a sunat la 112

Povestea cu croatul a început în club. Daniela mergea adesea foarte mult la el în țară, unde luau la pas orașul, așa că nu a văzut cum se reflectă popularitatea ei în lume. Ajuns în România, cuplul a ieșit la cină, apoi s-a retras către un club de fițe. Dezinvoltă, bruneta a răspuns tuturor saluturilor din partea cunoscuților, la mijloc nefiind altceva decât prietenie. De aici a plecat scandalul.

El a vrut să meargă în mașină pentru a discuta despre situație și totul a escaladat. Potrivit declarațiilor făcute de sora sa, Ana, croatul i-ar fi cerut telefonul, să vadă ce mesaje primise între timp. Bărbatul a devenit agresiv după ce vedeta a refuzat să îi ofere mobilul ei.

Brancu: Nu putem să credem că este decât o chestiune de frică

„Am vorbit cu unul dintre cadrele medicale care au fost acolo la momentul la care Daniela Crudu a venit. Este vorba despre un nas fracturat, la care ea va trebui din nou să se opereze, pentru că omul a lovit foarte tare. Nu știu ce înseamnă pentru acest croat două lovituri în bordul mașinii, dar fața Danielei este absolut praf făcută.

Ce le-a spus Daniela Crudu medicilor, imediat după ce a fost bătută. Cristi Brancu aruncă bomba
Sursa foto: Româniatv.ro

Ați aflat despre ochii ei care erau efectiv plini de plăgi și de cheaguri de sânge, în urma acestor lovituri despre care ea vorbește. Când a ajuns Daniela Crudu la acest spital s-a plâns că iubitul croat a bătut-o, dar mai târziu a venit către cadrele medicale cu o explicație mai nuanțată, că poate nu a fost chiar așa, că totuși ar trebui să se gândească mai bine. Nu putem să credem că este decât o chestiune de frică în sufletul Danielei Crudu.

Acest om poate să vină oricând în țară, poate să bată pe oricine, pentru că Daniela nu a depus plângere împotriva lui. Daniela nu spune tot pentru că nu a depus mărturie, se pare că nu își dorește să îl mai vadă pe croat. Situația nu este deloc clară, iar faptul că Daniela nu depune plângere este semn că nu reușește să se vindece, după o copilărie zbuciumată, după o altă relație toxică din trecut cu Nilă și nu înțelege cât de bine face o terapie la vremea ei”, a dezvăluit Brancu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI