Daniela Crudu, imagini cu fața tumefiată, după ce a fost externată. Abia o mai recunoști

Daniela Crudu, imagini cu fața tumefiată, după ce a fost externată. Abia o mai recunoști
Daniela Crudu, primele imagini după externare

Daniela Crudu a fost externată! Fanii vedetei au fost șocați de primele fotografii cu aceasta. Cum arată fosta asistentă păcătoasă și cine i-a fost alături la ieșirea din spital? Situația delicată în care se află se citește pe chipul ei.

Daniela Crudu, imagini cu fața tumefiată

În această după-amiză, Cruduța a fost externată, iar mai apoi s-a îndreptat ușor spre casa tatălui său din Ferentari. La ieșirea din spital, vedeta avea bandaje la nas și era vizibil epuizată de toate cele petrecute. În drumul dintre ieșirea instituției medicale și mașina care a condus-o departe de locul în care a ajuns cu groază, a încercat să se acopere extrem de bine cu o eșarfă. Alături de ea s-a aflat, desigur, sora ei. Nelu Crudu a susținut că îi este alături fiicei sale mai ales în momentele acestea grele și a vorbit despre starea ei de sănătate.

„Se simte foarte bine, se vindecă, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se dă cu unguente, se regenerează totul. În două zile va fi bine. Sunt ferm convins că a plecat din țară, ăsta e omul. Dacă ea a decis să nu depună plângere, n-a depus, e un ordin de restricție. Totul merge extraordinar de bine, e tânără, se reface”, a spus tatăl brunetei.

Daniela Crudu, imagini cu fața tumefiată.  Sursa Foto: România TV
Daniela Crudu, imagini cu fața tumefiată.
Sursa Foto: România TV

„Dacă nu fugeam, mă omora”

Sora focoasei foste asistente a spus că a fost externată și că nu are nimic intern. Mai mult decât atât, a clarififcat starea în care se află, susținând că nu are niciun tarumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat și vânăt și nasul umflat și vânăt și puțin fisurat.

De curând, Cruduța a făcut dezvăluiri de-a dreptul înfiorătoare lui Dan Capatos. Fosta concurentă de la Asia Express i-a mărturisit cunoscutului moderator faptul că ar fi riscat să fie omorâtă. “Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”, i-a mărturisit Daniela Crudu lui Dan Capatos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI