Impact.ro: Croatul o vrea înapoi, dar Daniela Crudu i-a impus o condiție. Ce i-a cerut acum lui Sego Dubravko

Impact.ro: Croatul o vrea înapoi, dar Daniela Crudu i-a impus o condiție. Ce i-a cerut acum lui Sego Dubravko
Impact.ro: Croatul o vrea înapoi, dar Daniela Crudu i-a impus o condiție. Ce i-a cerut acum lui Sego Dubravko

Scandalul dintre Daniela Crudu și Sego Dubravko este departe de a se fi terminat. Conform surselor Impact.ro, iubitul croat o vrea înapoi, însă Daniela Crudu i-a pus o condiție clară. Despre ce este vorba.

Croatul o vrea înapoi, dar Daniela Crudu i-a impus o condiție

Iubitul croat al Danielei Crudu vrea cu orice preț să fie iertat de frumoasa brunetă, însă lucrurile nu sunt atât de ușoare pentru vedetă. Potrivit surselor Impact.ro, croatul Sego Dubravko i-a propus Danielei Crudu o întâlnire, pentru a discuta și a pune lucrurile pe tapet, însă Daniela Crudu i-a pus o condiție clară. Vrea să existe această discuție numai în casa tatălui ei, în prezența lui și a surorii sale.

Croatul a refuzat, în primă instanță, dar acum sunt în faza de negocieri dure. Motivul pentru care Sego nu vrea să se întâlnească cu Daniela Crudu în prezența familiei ei este unul evident, și anume, nu vrea sub nicio formă să dea cu ochii de tatăl Danielei. Bruneta i-a impus această condiție pentru această potențială întrevedere întrucât îi este teamă acum de el.

”Se reface”

Daniela Crudu a ajuns la spital în dimineața zilei de dumincă, după ce a fost crunt bătută de iubitul ei. În urma bătăii, aceasta s-a ales cu nasul spart, dar și cu alte leziuni la nivelul feței. În prezent, aceasta se află în locuința tatălui din Ferentari, unde are parte de îngrijire. De altfel, Nelu Crudu a susținut că îi este alături fiicei sale mai ales în momentele acestea grele și a vorbit despre starea ei de sănătate.

„Se simte foarte bine, se vindecă, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se dă cu unguente, se regenerează totul. În două zile va fi bine. Sunt ferm convins că a plecat din țară, ăsta e omul. Dacă ea a decis să nu depună plângere, n-a depus, e un ordin de restricție. Totul merge extraordinar de bine, e tânără, se reface”, a spus tatăl brunetei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI