Ce le-a dezvăluit Smiley fanilor săi. Așa cuvinte rar întâlnești la o vedetă din România

Ce le-a dezvăluit Smiley fanilor săi. Așa cuvinte rar întâlnești la o vedetă din România
Ce le-a dezvaluit Smiley fanilor sai

Smiley trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Artistul este fericit alături de iubita lui Gina Pistol, femeia care i-a dăruit primul său copil, pe micuța Josephine Ana, care este alintata familiei. Marți, 27 iulie, Smiley a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani, iar mesajul pe care l-a transmis fanilor a fost mai mult decât emoționant.

Smiley le-a făcut o dezvăluire de zile mari fanilor săi

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut de fani drept Smiley, este unul dintre cei mai iubiți și respectați cântăreți din România. Prezentatorul de la Românii au Talent se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții sale de când fiica lui Josephine a apărut pe lume.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Smiley le-a transmis un mesaj emoționant de mulțumire tuturor celor care i-au fost alături în cei 38 de existență pe care tocmai i-a împlinit. Artistul se declară un bărbat împlinit

„Viața e parcă un tur de carusel sau cât un cântec dintr-o cutiuță muzicală. Mă uit acum la caruselul meu și întorc cheiță muzicii vieții mele: Am 38 de ani și iubesc muzica și poveștile de când sunt mic. Atunci când eram mic, îmi imaginam că până la 38 e o eternitate. Au trecut ca o clipă…

Moment cu moment, mi-am trăit viața așa cum am visat-o și m-am bucurat de fiecare etapă a ei cu intensitatea cu care mă bucur acum. Și cred că dacă mâine aș redeveni copilul de ieri viață mea ar arată tot așa…”, a scris Smiley pe rețelele de socializare.

Smiley, cea mai frumoasă dedicație pentru iubita lui Gina și fiica lor

Persoană romantică și sensibilă, cu un suflet de aur, Smiley le-a dedicat celor mai importante femei din viața sa, Gina Pistol și fiica lor Josephine, cele mai frumoase cuvinte izvorâte din sufletul său de artist.

Am 38 de ani, iubesc, sunt sănătos, am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă. Avem un motan pufos și stăm la o casă cu curte. Am niște părinți frumoși și o bunica care-mi ascultă muzică pe Youtube.

Iubesc zâmbetul mamei așa cum iubesc rigoarea tatălui meu sau mâinile bunicii mele. Am un frate de 31 de ani, deseori, mai mare decât mine și foarte mulți prieteni buni. În plus, am niște vecini exemplari, iar când ies pe stradă lumea îmi zâmbește și îmi spune domnu’ Smiley.

Sunt bucuros, ca un muritor, pur și simplu pentru că sunt. Pentru că mă trezesc dimineața la soare, pentru că iubesc și primesc iubire, pentru că tura mea de carusel îmi lasă un zâmbet mare pe față… E zâmbetul cu care-ți scriu acum că viață trece și că avem puterea să o încetinim și să ne bucurăm de ea. Va mulțumesc pentru că faceți parte din viață mea”, a declarat Smiley.