Gina Pistol a topit inimile tuturor cu această imagine. Este pentru prima oară când o arată clar pe Josephine

Gina Pistol a topit inimile tuturor cu această imagine. Este pentru prima oară când o arată clar pe Josephine
Gina Pistol a topit inimile tuturor cu aceasta imagine

De când au devenit părinți, viața Ginei Pistol și a lui Smiley s-au schimbat radical. Micuța Josephine s-a născut pe 9 martie, iar de mai bine de patru luni de zile este răsfățata familiei. Vedeta a postat prima fotografie în care fetița ei se vede clar.

Gina Pistol a topit inimile tuturor cu această imagine

Fosta prezentatoare de la Asia Express și Chefi la Cuțite se poate declara, în sfârșit, o femeie împlinită, pentru că are familia pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

De când a adus-o pe lume pe fiica ei, Gina Pistol le-a spus fanilor că nu-i va arăta chipul fetiței sale în mediul online, deoarece îi protejează identitatea cât de mult poate, glumind că o va arăta pe Josephine doar în momentul în care copila îi va cere acest lucru.

Cu toate acestea, blondina a tot arătat anumite fotografii, de-a lungul lunilor, care au făcut deliciul admiratorilor săi de pe Instagram. Ba o mânuță, ba un picioruș, iar recent Gina Pistol a postat o poză emoționantă pe rețelele de socializare, în care apare alături de fata ei Josephine.

În poza de pe Instagram, iubita lui Smiley apare cu fetița ei în brațe, Josephine stând cu spatele la camera de fotografiat. Fericirea se poate citi pe chipul vedetei de la Antena 1, care zâmbește, sărutându-și fiica pe căpșor.

Imaginea a strâns, rapid, peste 70.000 de aprecieri din partea internauților, care au fost emoționați de legătura frumoasă dintre Gina Pistol și micuța ei prințesă.

Gina Pistol, terorizată și amenințată de o femeie de pe Internet

Decizia Ginei Pistol și a lui Smiley de a nu o arăta pe fiica lor Josephine pe conturile de socializare a creat multe controverse în mediul online. Câțiva dintre internauți nu au fost de acord cu decizia celor două vedete.

Recent, una dintre urmăritoarele blondinei a depășit anumite limite, începând să o amenințe pe vedeta de la Antena 1. Internauta a terorizat-o pe Gina Pistol, care a făcut publice mesajele pe care femeia i le trimitea.

„Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, unde de aia.

De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme.

Ceea ce mă întristează e că în lumea asta virtuală sunt și copii și adolescenți, oameni mai sensibili la astfel de mesaje, energii, și asta cu mesajele e că pot să le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă…asta e trist”, a declarat Gina Pistol pe InstaStory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI