Ce le-a cerut Anamaria Prodan celor doi soţi înainte de căsătorie. Puţini bărbaţi ar fi acceptat aşa ceva

Ce le-a cerut Anamaria Prodan celor doi soţi înainte de căsătorie. Puţini bărbaţi ar fi acceptat aşa ceva
Ce le-a cerut Anamaria Prodan celor doi soţi înainte de căsătorie

A trecut prin două căsnicii și tot atâtea divorțuri, este mamă mândră a trei copii ce îi aduc zi de zi fericirea în suflet. A știut întotdeauna ce a vrut de la viață și de la partener. Într-un moment de sinceritate, Anamaria Prodan a dezvăluit ce le-a cerut celor doi soţi înainte de căsătorie. Puţini bărbaţi ar fi acceptat aşa ceva.

Ce le-a cerut Anamaria Prodan celor doi soţi înainte de căsătorie

După 15 ani în care, din exterior, părea că trăiește o poveste de dragoste desprinsă parcă din povești, Anamaria Prodan este din nou femeie singură, în ciuda tuturor eforturilor depuse de ea pentru a-și salva relația cu Laurențiu Reghecampf.

Cu două căsnicii încheiate în divorț, celebra impresară este acum pregătită se meargă mai departe, știind foarte bine care îi sunt planurile și pretențiile de la un viitor partener.

Recent, Anamaria Prodan a făcut mărturisiri neașteptate despre cei doi soți, dezvăluind ce le-a cerut iubiților înainte de a face nunta. Se pare că fiica regretatei Ionela Prodan nu a fost cerută în căsătorie, ea fiind cea care a pus marea întrebare – o situațe ce i-ar stânjeni pe mulți bărbați.

„Uite, și aici a fost o problemă. Că eu mi-am ales întotdeauna bărbații. Nu am permis nimănui să mă aleagă. Eu l-am cerut și pe primul soț în căsătorie, și pe al doilea. Și le-am dat 24 de ore să-mi dea răspuns”, a spus impresara.

„Și le-am spus ce vreau: te încadrezi în șablonul ăsta? Poți să faci asta?”

Invitată la emisiunea online „În oglindă” găzduită de Mihai Ghiță, vedeta a povestit ce condiții le-a pus lui Tiberiu Dumitrescu și lui Laurențiu Reghecampf când le-a propus căsătoria.

„Și le-am spus ce vreau: te încadrezi în șablonul ăsta? Poți să faci asta? Ai 24 de ore să te gândești. Lui Laurențiu i-am spus că vreau un băiat. Acum. După care eu, vezi cine sunt, tu trebuie să crești.

Era în liga a doua a doua atunci, nu mai putea să joace fotbal la nivel mare. I-am spus că din acel moment îi voi construi, cărămidă cu cărămidă, cea mai frumoasă carieră pe care cineva o poate avea în România. Dar vreau să mă asculți, vreau să înveți să vorbești, vreau să înveți să taci. Eu de azi înainte voi fi scutul tău. Și asta am făcut, am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf. Nu a mai existat absolut nimic pe pământ decât cariera lui.„, a declarat Anamaria Prodan.

Urmăriți Playtech.ro și pe